Benissa

dissabte, 28 de febrer del 2015

Don Mariano i altres xics del munto.

- Despres del temps que portem amb l'assumpte del rescat d'Espanya: ara sí, ara no.

- De les tones d'euros que s'han lliurat, sota no se sap si la condició de devolució, als bancs, i sobretot als masos dels politicos "les caixes d'estalvi". Unes caixes han desaparegut i unes altres, quasi sanejades, tenen a les seues ultimes cupules dirigents pels passadissos dels jutjats.

- De la precipitació de notícies, de les quals hem perdut el compte, de cabassos de fem amb una olor a bitllet de 50 euros.

- De la extraordinaria cantitat de procediments oberts a ex-ministres, i diputats i senadors nacionals. A presidents i ex-presidents, i consellers i diputats de les comunitats autònomes.

- Del cert i evident tornada de la pobresa i misèria a Espanya.

- De l'augment del numero de persones treballant. I aquells que ho aconsegueixen, serà amb una precarietat tal que s'a passat a l'era de l'endoll i la caverna.

Despres de totes eixes evidències i moltes més, sembla que la consigna del partit del senyor delaplaçadelporta és negar allò que li afecta, i mentir sobre les dades economiques.

Amb el titol de "el porter que pará l'atur" ens feiem ressò de les manifestacions triomfalistes del delaplaçadelportal sobre les estupendes xifres d'aturats a Benissa. En la capçalera d'aquesta paguina hi ha un video molt il·lustratiu d'on els ve la creença de ser els primers en tot. "En tot".

Esta setmana els "negres" (els qui li redacten els discursos) dels discursos de don Mariano es van equivocar. Van copiar les dades de la paguina de la presidenta del IV Reich, la señora Merkel. Per açò, Don Mariano, i no pot ser per un altre casual, deia convençut, com d'una notícia esportiva del "As" (el seu llibre de capçalera) es tractara.

Espanya és la que mes progressa o la primera en tot entre els paisos de la CE.

El debat, millor, mentre es representava el sainet, uns dormien, uns altres jugant al Frozen Free Fall, els de el PP absents per motius urgents durant les intervencions de l'oposició, atònits els de l´oposicion per les barrabasadas de Don Mariano, mirant els grafico que desmenteixen, DE-MENTIAN, les al·lucinacions del Senyor dels Hilillos de Plastilina.

Res senyors, els grafics de debò.

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL