Benissa

dilluns, 28 de setembre del 2015

Sopa d´oca.


A les 20,30 hores, i amb la precisió del Rolex, el senyor delaplaçadelportal declara oberta la sessió. Els assistents són els titulars nomenats per cadascuna de les confraries constituïdes. Els de la Cofradia de la Cabotá ja estan en els seus llocs. cal ressenyar, que com sempre, el Confrare de Vilatans, fra Granera, arribara una miqueta més tard. Li agrada crear expectativa, fer la passarel·la.  Als altres, els ve bé eixa estona d'absència.

La sessió esta asistida per la sagristana accidental. Podem considerar també que és confrare consort i confrare candidata. En fi, confrare al cub. El lloc esta fet a la seua mesura i al gust del Senyor delaplaçadelportal. La seua amistat ve d'antany. Els seus gustos coincideixen. Mai han tingut cap dissonància. Ni denúncies mútues. Ni expedients sancionadors o informatius. Mai el Senyor va pregar als “costaleros” de la Casa del Portal que declararen tranquil·lament, que tenien immunitat, en algun procés per a arribar a l'expedient.

Oh!!!., que se sent feliç,  dins de les dificultats que la vida política li produeix, tenir eixe suport, esta mà dreta, i sobretot li produeix assossec en la seua faltriquera.

Està convençut que funcionarà. I encerta. Funcionarà.

Els temes a tractar són de tràmit i poca cosa. Es van aprovant per unanimitat. El senyor sap com passar els assumptes. En quasi tots els punts, la confrare al cub, opina i dóna el seu semblar. No és la funció pròpia, però sent al cub…..

Apareix Chindasvinto. Sense preparació alguna, documentació ni missal, comença amb les seues irritantats interrupcions. El Senyor delaplaçadelportal queda anul·lat totalment. La sessió va amb rapidesa, cal arribar al que interessa.

S'anuncia que s'ha presentat un plec de càrrecs i descàrrecs, sobre unes opinions abocades en unes gasetes, i en el qual, de no intervenir rectificació per part del Confrare Emmanuel, de la Santa Fe del Puig, serà el Sant Ofici qui rebrà l'encàrrec de fer-ho entrar en raó. La raó del Mirlitó. Hi haurà turment segur. Tres dies te de temps, …. Però es confia en la sensatesa que adorna al Confrare, la seua educació i la seua mesura. Però sinó, ja sap, la garrucha, el poltre, la roda, el borceguí, el casc i la donzella de ferro …….

A l´hora de la votació, les Cofradias de la Cabotá i Vilatans, al unísono diuen estimen. Les Confraries de Resucitem i Comprometem, al unisono diuen “Xe quin fu fa”. Els de el Puig van dir “no gràcies”. Sempre tan educats.

Però, per Zeus!!!!. Allà es va alçar Recesvinto. Exigeix la indagació per part dels serveis del Sant Ofici, sobre si hi ha herejía o bruixeria o ximpleria en la publicació anònima delaplaçadelportal i s'incloga en el Index Librorum Prohibitorum et Derogatorum, així com prendre i torturar al, o els autors de delictes d'injúries, calúmnies, i contra l'honor i el bon nom dels Inquisisdors Homer, Gustavo, Epi, Blas  i la Chilindrina. Critiques que no aporten res i tenen tot el dia als cofrades desestabilitzats pendents i derrere del blog, pobrets.

El Gran Maese Sisebuto clamava, i reclamava saber que sabía, o volia saber.

Bé, un lio.

En definitiva, el de la Taula “quasi” Redona, diu que són dues. Turismundo que són tres. I Sisenando que “currinchinchet currinchinchet”.

A  la votació, els mateixos van votar el mateix.

I Eurico i Amalarico es van donar per satisfets, ja que els dos principals  prioritaris problemes de BENISSA havien sigut canalitzats.

Vagen amb Déu germans. I ull el que deixem anar.

----------------------------

“Per açò i per molt més mai trobare un amor igual”…. “l´Onor” sense la “H”, calcigat amb l'ofensa i la calúmnia, i infringits als personatges que pululen per la politiquería local, i ha de ser indagat. Capolat de soca i rel tan perillos i influent panflet.

Aconsellem que poden consignar unes quantitats apropiades o usar el segur que per a açò hi ha contractat. D'açò ja tenim experiència. O es pot dedicar una part del romanent i superàvit per a pagar eixos Serveis Jurídics. 

Al final tot queda a casa.

--------------------------------

QUANT VOS TAPEN LA BOCA A TOTS NINGU ESCOLTARA EL VOSTRE "MU".
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL