Benissa

dimecres, 30 de setembre del 2015

Bobo solemne i patriotes de llautó.


Bobo solemne i patriotes de llautó.
(Vs Rajoy-Zapatero)

delaplaçadelportal és un blog d'opinió, d'estar per casa, sense influència, ni pretensió alguna de tenir-la.

Satíric, caricaturesc i burleta, divertit i sense ànim de lucre.

En delaplaçadelportal no usem la mentida ni la falsedat per a construir o desenvolupar un post. Mes be la que detectem i la caricaturitzem.

No insultem a ningú. quan se'ns ha fet arribar per un comentari del post, queixa o mal estar pel que es reflecteix, es va atendre o rectificar, si hi havia raó per a açò.

Qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència. Cada cervell monta la seua película.

No tenim en el calaix un dosier que enfonsaria a l'Alcalde de torn. Ni ho deixem entreveure. No ens recolzem ni practiquem extorsió. No. No fem ús d'informes Pelicano.

delaplaçadelportal, va nàixer com a blog critic amb la política en general, i ha evitat, fins ara, el que es ve usant a Benissa des de fa anys, la pressió, la represió, el acogotament, i el “ninguneo”.

L'Ajuntament de Benissa com a institució no ha sigut insultat, injuriat, ni vilipendiat.

Tot i que es un blog de sàtira, caricaturesc i sobre tot divertit, si algú es veu així reflectit, és la seua pròpia visió o consciència. Si els qui ens lligen veuen clarament reflectit a un personatge polític, haurem encertat a dir el que tots callen.

Portar a la Junta de Govern Local la proposta de recerca, sobre si hi haguera delictes en les publicacions d'aquest blog, i l'acord pres, suposa per a la linea editorial d'aquest blog l'utilització dels poders publics en benefici d'interesos privats i/o particulars de dubtosa legalitat, no diguem-n d'una falta de ètica i de dignitat personal: una mancança de bagatge democràtic i una vertadera decepció. Suposa que uns personatges polítics, per tant públics, es reconeixen en una publicació i es creuen ofesos, usen els recursos públics per a ventilar la seua suposada ofensa.

I acalrim. Entenem com a públics aquells electes i els que van formar part d'una candidatura. (vegeu, que una llista electoral, per molts motius, pot córrer els seus candidats, i el  7, 12 i 16, amb tot dret, pot arribar a ser. (Recordem la famosa dimisiò i torná al poder de Pepe Tent, en aquell Ple on la llista de candidats anava dimitint i corrent els turnos, fins tornar a començar. O ultimament la llista del PP de la Comunitat Valenciana a causa dels imputats per corrupció).


Entenem que s'ha entrat en un període de judicializatzió en l'Ajuntament de Benissa. Si no, al temps. El primer exemple vegeu, si no, l'amenaça de jutjats, amb termini de tres dies, i la retirada de frases i opinions d'un article innocent d'opinió dels quals cada dia hi ha en el debat polític.

Hem avançat poc, més aviat retrocedit. Hem tornat als anys de jutjats i denúncies, recerques i represàlies, amenaces a porta tancada i venjances?. Tornarem a la persecució sindical i al menyspreu als treballadors? i ala conflitivitat laboral?. Temps on presuntament  privava l'eròtica del poder i l'ambició, pot ser-hi, presuntament, per tapar frustacions, manca d'integració en la comunitat veïnal i/o presuntes disfuncionalitats personales, oblidant-se la gestió pública i vivint de la gestió heretada.

Entenguem l'acord com un reconeixement col·legiat de coartar la llibertat d'expressió.

Nosaltres seguirem en la nostra línia.

No som de lectura obligada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL