Benissa

dimecres, 17 de febrer del 2016

Aló Senyor delaplaçadelportal

El Senyor delaplaçadelportal ens ha sorprès amb l'anunci de la creació d'una nova manera de comunicar-se amb els ciutadans.

Amb un titubeig que ens ha semblat que estava improvisant i es treia de la màniga en aqueix moment la idea, ha anunciat la creació d'unes reunions obertes, que immediatament ens ha traslladat a pensar en les de  l´estil  "Aló President"  d'Hugo Chaves.


La conversió dels polítics a la nova cultura dels "Forums" ciutadans, es convertirà en un pesat rosari de convocatòries a les quals augurem una efímera existència, Pero que es podria pal·liar, lliurant apetecibles regals: apartaments a Torrevella, creuers pel Bàltic o cotxes de pedals.

Doncs bé, la compareixença, en la qual les seues primeres paraules, emfàtiques i en to seriós i enfadat, ha marcat la seua clara condemna als casos de corrupció, i transmetre la vergonya que per ells sent, ha vingut a concloure que a Benissa no hi ha cap cas de corrupció i que les insinuacions, són clarament mentida i serveixen per a intoxicar a la ciutadania i són d'ús partidista.

Ha constatat una evidència, i és la que David Serra no és membre de la Corporació Municipal, cosa que ja sabem, i que no ha tingut cap actuació en l'àmbit de la de Benissa.

Afirma
 que els tècnics municipals són lliures i mai han sigut pressionats i que els sobrecostos estan degudament justificats, en els dos casos que els hi ha hagut.

No ha esmentat res relacionat amb el seu pagina Web i unes altres d'aquest ajuntament, gestionades per un "investigat" (abans imputat), les amistats amb aqueixos investigats (abans imputats) amb alguns membres del seu equip.

Ha desvinculat a David Serra d'aquest Ajuntament, cosa que és de perogrullo. No és regidor. És el seu amic personal, i polític. O no ho és?, o no ho era?. Ja no ho és?.

Que les informacions li toquen tan de prop, és almenys, motiu de sospita, dubte o intranquil·litat i els representants de les altres formacions, tenen la responsabilitat d'investigar. Açò ho comprendrà?.

L'aiguat li toca a prop i alguna gota li esguita, encara que siga la del dubte. I el dubte no la farà desaparèixer per molt discurs enfadat, comunicat o "Aló President" que es traga de la màniga.

Demostre amb humilitat, o creu que impostant va a convèncer?. Quants del seu partit han negat emfàticament, per a després passar a la llista dels benefactors de si mateixos?.

Les caixes de taronges no es troben en les comissions de recerca.

Sobre els tècnics i funcionaris municipals, titubeja una altra vegada, quan afirma que mai ell ni ningú del seu entorn a pressionat o influenciat, i que estos són independents. Quan titubeja, segurament estava repensant si era així?. Amb el titubeig, Senyor, no va tenir temps a repassar els seus 17 anys d'Alcaldia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL