Benissa

diumenge, 21 de febrer del 2016

Aló !!!. Senyor delaplaçadelportal- 24 de febrer.


Els comunicats de les agrupacions polítiques locals es succeeixen.


En ells o veuen, sospiten, prediuen, creuen, opinen, assetgen ……

El delaplaçadelportal, nega, renega, explica, acusa, ataca …..
 
Com dèiem, a l'Hugo Chávez, després de les vacil·lants declaracions en la Ràdio Litoral, se sotmetrà, públicament, a quantes preguntes se li vulguen formular sobre el tema d'actualitat. La contractació, adjudicació o pagament a dubtosos treballs d'interès municipal d'alguna que una altra empresa immersa en processos de recerca (imputació), per corrupció.

D'una banda, prediem que, la Comissió de Investigacio no aportara res nou, més que certificar els sobrecostos, els quals poden estar justificats documentalment, i solament deixar en l'ambient un cert tufet en l'aire.

Per un altre, relacionar la documentació existent amb tractes de favor, adjudicacions a dit o dirigides, va a ser molt difícil. Entre unes altres, per la poca experiència detectivesca dels components de la Comissió i el difícil de demostrar-ho, a bou passat, i havent sigut membre de la Mesa de contractació. Les adjudicacions a dit, eixes sí, són més sospitoses.

Veure el que diem al 7.10.2014 en "A que fa olor el parc de la plaça?"

Per açò, sense llevar-li valor a la Comissió i a la bona voluntat dels seus components, qui té la vertadera feina són els jutges de cadascun dels casos. 
La constatació que algun polític local ha rebut alguna caixa de taronges o borsa de brossa, solament es podrà conèixer mitjançant denúncia de testimonis o de les escoltes als investigats (imputats).

I finalment, qualsevol representació teatral, és en general una magnificació del fet que es representa.


Per açò, l'eixida de pota de banc del delaplaçadelportal, passant de qualsevol Comissió i aclariment davant l'Òrgan que el Plenari Municipal ha designat, convocant el dia 24 als ciutadans a una representació bufa, en la qual s'exposa a públic interrogatori amb el títol, imitant al populisme chavista, de “Pregunta-li a l´alcalde”.
 
És curiós que, es puga “Preguntar-li a l´alcalde” en el Salo de Plens, lloc on tantes vegades a negat la paraula al públic, amb l'excusa que no estava previst en l'Ordre del Dia.

           Veurem qui són els valents que exposen sa imatge, que no siguen aquells a els qui se'ls va donar la representació recentment.

La grandiloqüència en la negació, les recentment descobertes reunions, l'empipament, la desqualificació …… no eximeixen, ni prediuen neteja o honestedat. Hi ha moltes imatges que així ho demostren. Per a mostra i vergonya de tots els valencians, la del plus-conceller Blasco davant les acusacions de Mónica Oltra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL