Benissa

divendres, 27 d’agost del 2010

No te voste vergonya?, no tenen vostes vergonya?, Valencians, no teniu vergonya?.

A estes hores estaran 2.000 persones aplaudint les intervencions d'uns polítics que estan imputats en delictes relacionats amb l'abús i aprofitament per mitjà de les seues situacions institucionals.

Abusant de la confiança de tots el valencians, o això es diu pel seu boqueta, que governeu per a tots els valencians.

Creiem que estem vivint un moment els valencians, igual d'esperpèntic que la Itàlia de Berlusconi. Encara que no volem fer mes comparacions, dubta'ns ara a fer una comparativa per a quantificar la intel·ligència.

Però no va d'intel·ligència, va de vergonya, d'humilitat, pensar que s'estaenganyant, des de l'Honorabilitat (posant en dubte la imputació) fins a l'aprofitament descarat d'un mig, a què se li ha encomanat la desinformacio, o informació diriguida com és el Canal 9.

No se t'un poc d'homenia i es diu: "mentres sigua jo imputat, i el mínim dupte es tinga sobre la meua persona, deixe la vida publica, i si soc inocent, tindran vostés que reabilitar en tots els honors".

Aferrase a la Senyera, a Jaume I, a la mare de Deu dels Desamparats, i als vots rebuts o que rebran, només enfanga a qui vostés estan apel·lant. Les mes volgudes identificacions valencianes, estan enfangades, enfangades d'un fang greixós i brut que no es pot netejar mai mes. Queda marca. La marca del pocavergonya indecent marcat amb una creu en el llibre de la història d'este País, de la que fent-se els valents, creuen s'alliberaran.

Despres els de Madrid, parlen de bovo solemne, traïdor, ven pàtries, faedor de tots els mals de la pàtria, i les mil males passades sobre el president del Govern, que no esta imputat en res. I mantenen, ja que no els desautoritzen, a persones que no tenen vergonya. I callen per que tenen por de petar-se el favor d'una part del partit, i primer és mantindre el poder que enfrontase a eixa disjuntiva.

Amb eixa actitud, són iguals, iguals que els imputats, mantindre el poder a costa de qui siga.

Vergonya tenim que siga la nostra preciosa comarca, l'escenari on vinguen la quadrilla d'imputats, perquè, 2.000 que tenen ben farts amb càrrecs de confiança, i altres, els aplaudisquen per a autoconvéncer-se ells mateixos que són innocents i màrtirs.

I en el llibre de la història d'este País, encara que els aplaudiren 60.000 persones, si la justícia demostra el que se'ls ha imputat, quedaran marcats com a personatges sense honorabilitat, foscos, i traïdors a tots els principis.

I a tots els valencians, vergonya. Això és el que ens quedarà.

Retalls de Premsa:

http://www.diarioinformacion.com/alicante/2010/08/27/pitos-camps-cena-mitin/1039078.html

http://www.publico.es/espana/333822/camps/vuelve/escenario/gurtel

http://www.publico.es/espana/333986/pons/alaba/camps/reclama/honestidad

http://www.elpais.com/articulo/espana/Camps/desafia/tribunales/afirma/hay/quien/mueva/elpepuesp/20100828elpepinac_4/Tes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL