Benissa

dilluns, 30 d’agost del 2010

Una caseta de gos, una caseta agricola, o una excusa per eixir ...

Ja fa dies que des del PSOE no es deia res. I és que possiblement no tinguen res a dir. De manera general grans pífies no hi ha, per la qual cosa l'agupación local, falta d'idees i possiblement massa lideratges, esta a veure que ix i em puge al carro.

O com dèiem en la nostra entrá del dia 22 d´agost, cordem-nos els cinturons, perquè van a soltar per les seues boques, critiques de qualsevol tipus, amb raó o sense raó, valorades o sense contrastar. La veda sa obert.

"Cal eixir que ja fa dies que no eixim en premsa" , una caseta de gos?. Per al que es busca qualsevol cosa val.
Diguem qualsevol cosa, el cas és que isca l'escut i les sigles, el discurs la gent ni ho escolta.

Será eixe el raonament?

L'assumpte més important, este estiu, per a l'agrupació local del PSOE ha sigut una caseta de gossos. Encara que el portaveu ha donat un lleuger ascens en la categoria, i ho ha elevat a la de caseta agrícola, per la qual cosa suposem, l'ha trobat un poc mas habitable, perquè tots sabem que d'una caseta de gos no es pot fer una vivenda. Si sabem que d'una caseta agrícola, amb el pagament previ de multa, informes i el que siga, esta es legalitza i la caseta passa a ser vivenda amb tots els honors. Exemples en la nostra comarca, a cabassades i suposem que a Benissa no serà un a excepció.
Per això quan, es compara amb una caseta agrícola, deduirem, que, Cabrera troba l'oficina, millor que una caseta de gossos i pitjor que una vivenda.

Esperàvem un altre tipus de reacció. I una altra presa de postura. El que “Benissa no és mereix els polítics que actualment ens governen”, aplicat a este assumpte, segons les nostres informacions, és una eixida de pota de banc.

Suposem que el disseny i execució de l'obra, haurà sigut realitzat pels servicis tècnics d'urbanisme, i és lògic que estos, en el disseny hauran tingut en compte tot les variable perquè el dit punt siga el mes funcional possible. Entenem que el dit punt substituïx a l'anterior i a l'oficina mòbil (furgoneta creiem). Entenem que si l'oficina no oferix les condicions, el disseny va fallar, i no els polítics que governen.

Altres actuacions podran qualificar-se amb eixa frase, però volem pensar que en esta ocasió, li falta informació a Cabrera,

Fa temps que se'ns ve transmetent, la preocupació en el funcionament i protocol d'actuació de la policia local. Se'ns informa que Cabrera és també coneixedor i patidor de dites anomalies.
No s'entén que es done aire a una situació, (rivalitats i preses de força del col·lectiu, "mai tenim prou"), carregant contra el govern local, quan hi han hagut i hi ha actuacions relacionades amb el funcionament de la policia local que afecten els ciutadans molt directament i Cabrera no hi ha dit mai res. Creiem que el PSOE hauria d'eixir a denunciar les verdaderes deficiències que presenta este servici tan important per als ciutadans, i aconseguir que el col·lectiu és deixe de demanar cada dia mes, miranse al melic, i vetle per la comunitat.
D'una altra manera, no sabem que pensar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL