Benissa

divendres, 8 d’octubre del 2010

QUALSEVOL ESCUSA PER A FER-SE LA FOTO, ESTA OBERTA LA VEDA, SENYORS

Foto de http://gn.prensaynoticias.com



Hem vist estos dies un moviment de caravanes de polítics per la nostra comarca, inaugurant, posant pedres, assenyalant a la lluna, donant-se abraços efusius, amb el pap ple de canapès, etc, sobretot són membres del govern valencià, encara que els alcaldes de la comarca, els han anat muntant els escenaris per a la representació del "drama-religioso-politico-bancario-alabuxaca".
Estem faltats de moll. En els temps de la transició, la preocupació ciutadana i la participació i manifestació d'idees, critiques i desacords, encara que a amb menys llibertat, però amb una espontaneïtat que ara envegem.
La joventut era, el motor, era, va ser una part molt important, perquè l'involucionisme que estirava la corda no vencera les esperances posades en el camí a la llibertat.

Hui, hem perdut llibertats i no es compren la passivitat de tots els col·lectius. Deuen d'estar anestesiats, amb un govern que necessita una cura d'humilitat.

Camps, pareix que voldria fer-ho. No home no, faltaria mes. Paco, això només és un xicotet mal estona. Se'l comptes al teu guia espiritual, este t'absol, i ja has pagat.

Cridarem estes caravanes amb un únic nom: "La caravana de Paco Satisfet":

- L'alcalde de Callosa d´Ensarria, s'oblida de posar la primera pedra de l'auditori per a 500 persones, edifici que si mirem la foto, ja esta començat. Suposem que l'estaf de la "Caravana de Paco Satisfet", hi haurà impost un bon correctiu a este alcalde oblidadís, i de pas li ha organitzat a Paco una eixida i que puga lluir la seua dentadura popularíssima ubicada en la seua sacrosanta boca des de la que ixen sempre paraules de concòrdia i amor als altres. Estos últims pensaments se'ls suposem Paco, pel seu tracte permanent amb els poders religiosos, ames de la seua innata facilitat per a muntar discursos morals sobre els altres, criden-se socialistes.


Foto de http://www.canfalimarinaalta.es/

- Els conseller de Sanitat (Cervera) i Infraestructures (Flores), presentam una obra de millora d'accés a l'Hospital de Dénia. "La caravana de ·Paco Satisfet" , sense Paco, i sense el mas mínim sentit del ridícul, presenten una obra sense cap dubte innecessari, almenys a curt termini, però al conglomerat "Marina Salut", se li perdona la camuflada caòtica gestió de l'Hospital de Dénia, i de pas li anem donant àrnica a la Kringe, "alcaldessa de Dénia per la gràcia d'un Trànsfuga". Tot un desembarco de gent vestida, ja sabem que els costen poc, i amb la que tenim damunt, ostentant i produint un gasto que mes d'un forat municipal remeiaria i en fi amb poc treball en els seus luxosos despatxos i que amb cotxes oficials amb què es passegen com a senyors del solar de les flors de la llum i l'amor, posant primeres pedres amb el numere que siga, pedres angulars en alguns casos d'edificis caríssims i que no són en algun cas de primera necessitat.

- Entre els estris de la "Caravana de Paco Satisfet", hi ha un altaveu, connectat a una grabcio monòton, que repetix i repetix als quatre vents del País València, l'embrollador que són a Benidorm, que amb el suport d'un trànsfuga, governeu, I diuen, i juren, i amenacen i desdenyen i maseguen qualsevol argument, a fi de fer sentir culpables als actors d'un sainet que abans representa l'ínclit, i sempre plorat Eduardo Zaplana, amb la participació de Maruja "La bé Paga".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL