Benissa

divendres, 19 de novembre del 2010

FELICITACIONS AL POBLE DE CALP



delaplaçadelportal felicita al poble de Calp i al seu clarivident alcalde, perquè gracies a la actuació d´este, de xiripa, no a consumat el frau del asunt del fem.

En una acció que em calcificat de clarivident, l´alcalde de Calp des de l´any 2008 no paga a Fenoll. I ara resulta, segons es desprèn de la noticia, el alcalde del PSOE era qui si va pagar. Per tant ni ell, l´alcalde actual ni segurament el PP, mai va pagar ningun frau.

Nosaltres tenim una pres-unta teoria.

I es que l´ajuntament no li pagava a Fenoll, no perquè descobrí-ren ells res, no, varen descobrir quant, ja tots ho sabíem.

Peró, no, la teoria es que l´alcalde estava ben assabentat i ara, que vol demostrar que no porta el ciri, diu que qui va pagar varen ser els seus bons amics del PSOE.
Bona, cada volta mes bona la jugada del l´alcalde.

Suposem que els del PSOE varen cobrar del Fenoll. Aixo també ho sabrà l´alcalde.

Pues lo dit. L´hora bona al poble de Calp. perquè els pres-unts, gracies al alcalde passen a exonerats i els que varen pagar, eixos son els culpables.

Be no anem a donar-li mes voltes. El Bloc no saben que es, o si este alcalde va per lliure. Pel que saben, a Senija y Calp son de pena i un desastre, a mes no tenen ningun escrúpol. Igual tenen chicha que limoná.

Pues be, esperem que tinga molta sort este alcalde i que Calp, sàpiga distingir entre persones presumptament corruptes y honrats d´altar.

Lo dit l´hora bona, Calp.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL