Benissa

dilluns, 15 de novembre de 2010

QUE PUDOR QUE FA. PUJA DES DE ORIHUELA I APLEGA A LA MARINA ALTA.

Açò no para.
Estarà de veres tot contaminat?.
No hi haurà ningú honrat?. No hi haurà algun polític, polític?

QUEDA ALGÚ DECENT????????????

Això de Capl pareix una novel·la. Una novel·la de mal gust, ja que amb el fem pocs volen jugar. Quan ens acostem a un contenidor, sobretot a l'estiu, feta un tuf que tira “cap arrere”.

Doncs bé, pareix, que a Juan Roselló, que ja jugava amb l'aigua, ara també sabem que li agrada el fem.
Per descomptat, cal reconéixer que té previst tot. Si juga amb el fem, no hi ha mes remei que tindre aigua per a llavar-se, ja que com tots sabem, senyoràs ben engalanat ho és l'home.

I sempre darrere, Francisco Artacho. Ha de ser un bon encantador de serps, ja que en tots els balls es troba. De les seues empreses, de tanta confiança, que donen un poc de rialla, si no fóra perquè ja sabem a que es dediquen. S'hauran de previndre alguns alcaldes d'esta comarca, això si no ix alguna història, i arriben tart. Veurem fins on arribem, però ens pareix que, el fem s'apila sobre el fem. I com fem ja en tenen tots, és possible que fem una fossa on fiquem tota la merda actual, meua, teua, seua i d'aquell, en un unica tapá, tapem i ací no ha passat res, i ningú dirà res de ningú.

I Manuel Roura. Que decepció. No, d'ara no. Decepció de sempre, suposem que decebut personalment el mateix de si mateix. Als espectadors que més ens dóna. Ell sabrà, nosaltres no sabem. El senyor diners poderos cavaller. Les seues lliçons eren una mentida, les seues opinions un “puf”.
El seu estatus, eixe és el que li importa?. Perquè, felicitats, perquè ha arribat al cim.

I Javier Morato, predicant a troche i esmotxe la seua innocència. I ho creiem. Però el que si critiquem és la seua ceguera. Perquè si és innocent, és perquè és cec. I com es diu i pareix, se la van ficar doblegada. Javier, temps arrere, en una recepció, ens representa una imatge precària i decaiguda, real o fictícia?. No sabem.

El gest de renúncia de les seues competències esta bé. Però posar a José Joaquín Ripoll com decisor de la seua continuïtat com a regidor, és una decidida actitud de seguir, normal en la seua formació política. Una altra cosa seria el cas contrari on si s'exigiria.
I per fi, sí, el PSOE esta darrere de tot això, són ells els que manegaven tot, per a després implicar, començant per Artacho, i seguint amb Roselló, Roura, Penella i a ell mateix.

En fi, el fem ara ol i cal passar-se-l.

Pren PSOE, “pa” tu

I mentrestant Ximo Tur, incongluent, sostenint al ciri de l'enterrament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL