Benissa

dimarts, 30 de novembre del 2010

La sanitat a la Comarca de la Marina Alta

S'ha observat, que dos d´els socis de l'hospital de Marina Salut, han muntat la seua paradeta. Junt amb l'oficina del SAIP hi ha un caixer de BANCAIXA i un altre de CAM.

Suposem que en esta inversió, ambdós caixes hauran fet els seus números perquè no siga una ruïna com els euros que s'han soterrat en el parc de Terra Mítica. Segur que ací, encara que no ens anem amb jocs, estes entitats i mes amb la que cau, voldran balanç de resultats positius, no hi ha pues un altre remei, que donar un poc de gat per llebra, amb un poc de vaselina, perquè, pareixent que hi ha un servici de qualitat, les costures estan fluixes i s´els escapen professionals per tots el costats. Els resultats, els ja sabuts. Un muntó de ciutadans sense l'atenció puntual, de qualitat i amb seguiment de professionals que tenen treballs estables i no temporals i de pressupost econòmic irrisori.

A propòsit, dir que ara amb la integració de la CAM en el conglomerat d'entitats format per a capejar el temporal de la crisi, gràcies a la intervenció política que per desgràcia tenen les Caixes, perdrem els alacantins segur, una de les nostres referències com és la Caixa del Mediterrani. Això li'l devem als dos partits que amb les seus altes mires arriben a estes baixes faenes.

Felicitats a les dos entitats per la joia d'hospital, sense chifla.

Peró ja trobàvem a faltar la paradeta o sucursal de ambdues entitats. Trobàvem a faltar que els amos del carxofar no mon-taren les sucursals al bancal que es seu. Les han retirades de cada canto on les tenien plantades, ja no es rentable. Reduint costos, que fins ara, no tenien importància, perquè els diners corrien fàcils, ara fins i tot, ni atenció personalitzá als telèfons de banca directa.

I ja podeu anar traient dinerets, que pugen fer negoci estes caixes, les quals han perdut el seu sentit fundacional, que no era negoci el principal.

Ara esperant que s´obrigen les agendes o que es buiden les llistes d´espera, podem traure els diner que falsen falta i gastar-mols a la cafeteria, o ja veurem mes endavant si no posarem un bingo o alguna cosa que rente. De totes les maneres, hem vist els corredors de radiologia molt buits per a l'espera que hi ha a fer qualsevol tipus de radiografia o prova radiològica.

Sols falta la DKV, l'asseguradora sòcia, que prompte li veurem muntar un chirtinguito amb ofertes d'assegurances barates i oferta medica a este hospital.

I no pasa res. Jodidos pero contentos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL