Benissa

divendres, 20 de gener del 2012

Juí a Garzón. Tercer dia de un país envejos, covard i desagrait.

Garzón reivindica la seua innocència en el Suprem amb el respatler de la fiscalía

Els advocats de Gürtel li acusen de ser el “Gran Germà” que tot ho veu.

El ministeri públic veu justificades les escoltes els advocats en la presó.
Julio M. Lázaro Madrid  19 ENE 2012
Se li ha titlat moltes vegades d'exibicionista

Amb la veu trenca, el jutge Baltasar Garzón va dedicar ahir els que poden ser els deu últims minuts de la seua trajectòria de 23 anys com a jutge central número 5 de l'Audiència Nacional a reivindicar la seua innocència en l'al·legat final després de tres dies de juí. El jutge que va abanderar la jurisdicció universal en la seua persecució de les dictadures iberoamericanes, que va dinamitzar la lluita contra el narcotràfic, va combatre la guerra bruta i va contribuir a la derrota d'ETA, segons compartix tot el món judicial, encara va haver de desmentir una acusació de què li intenten inhabilitar per haver-los gravat en la presó. Inhabilitació que és urgent i necessària perquè no torne a l'Audiència i se li ocórrega imputar a Busch, Blair i Aznar per genocidi a Iraq.

Correa i Bigotes a la boda de l'Aznar, el Gurtel en ple. Molt amics del president del govern de llavors.
Els seus acusadors, els advocats dels capitostos de la xarxa corrupta Gürtel, van sostindre que el jutge va actuar mogut per “la raó d'Estat, que és l'excusa dels tirans”, al contrari que els seus defesos que segurament actuen per raó pròpia, que és la de robar i saquejar a l'estat . “L'única raó d'Estat que entenc és la raó democràtica dels ciutadans”, va replicar Garzón. El jutge es va defendre fins al final sense poder evitar que el seu al·legat final estiguera impregnat pel remor de la derrota. Després de llevar-se la toga per segona vegada per a ocupar la banqueta, va fer ús del seu torn de paraula: “Serà l'última vegada que puga fer-ho davant d'un tribunal de justícia, espanyol en este cas”, va assenyalar. Sí, esta segur el SENYOR JUTGE, perquè ja esta condemnat. Massa mediocres i covards entre els seus companys, amb ajustos de comptes pendents.

El magistrat va assumir “totes i cada una” de les seues decisions com a primer instructor del cas Gürtel, que van ser “preses reflexivament en compliment de la més estricta legalitat”. Abans de concloure, el jutge va rebre un altre correctiu per citar una frase de Willy Brandt: “Obrir la porta a la primera injustícia és obrir la porta a totes les que li seguixen”.

Amb l'al·legat de Garzón va concloure el juí seguit contra ell per suposats delictes de prevaricació i contra les garanties fonamentals, pel que s'enfronta a penes d'entre 10 i 17 anys d'inhabilitació, que comporten l'expulsió de la judicatura.    Llavors guanyara la caverna, caverna a on anem abocats tots, per covards.                                          

Dimarts que ve tornarà a assentar-se en la banqueta per a fer front al seu segon juí, en esta ocasió per haver investigat els crims del franquisme. Molts fills d'aquells a què calia investigar, s'assenten hui en les banquetes del Congrés dels Diputats. Que no faran per desfer-se d'algú que els bufa derrere de l'orella i potser pose a lluir malifetes de més d'un pare d'algun pare de la pàtria.

La sessió d'ahir va estar dedicada als informes finals dels tres advocats de l'acusació, els dos fiscals del Tribunal Suprem i el del defensor del jutge, Francisco Baena Bocanegra. Baena, un veterà advocat sevillà, va centrar la seua intervenció en la “falta de qualitat de la llei” que ha propiciat diverses interpretacions sobre la intervenció de les comunicacions en centres penitenciaris. “No podem acusar a un jutge de prevaricador per prendre mesures per a evitar un dels delictes més greus que hi ha, i més en esta situació de crisi”, va assenyalar en al·lusió al blanqueig de capitals per la trama Gürtel. “No hi ha hagut un sol principi de prova, cap de les acusacions ens ha donat un sol exemple d'utilització espúria d'eixes conversacions”, va clamar l'advocat. I va concloure: “Garzón podrà ser com vullga, però és un bon jutge en el sentit de la paraula”.

Objectiu: Garzón desarticulat, jutges rectes acovardits, Congrés dels Diputats copat, Bancs apuntalats, blanqueig  de diners institucionalitzats, saqueig i corrupció assegurada.
I Rita i Paco que feien, bufonades, no?
I mentres tant, Paco llegint el cas de Job, pesant qu´ell es la seua reencarnació, llagat fins a les buxaques del traje que porta de quant es va casar.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL