Benissa

dilluns, 30 de gener del 2012

Don Manuel i la contrapropaganda.

Tots aquells que ja tenim una certa edat, que tenim una miqueta de "memòria històrica" del nostre temps, podem saber que certes coses que ens han volgut vendre sobre certs demòcrates de tota la vida no sempre han estat certes, es possible però, que tanta contrapropaganda ens haja esborrat de la ment certs detalls, ací teniu cinc cançons per a recordar el que ha significat per a Espanya "Don Manuel", com diu Juan Jose Millas: miembro de banda terrorista asesina enterrado con todos los honores mientras que a
Garzón...

   A la memòria de:

   1. JULIAN GRIMAU, sentència d'afusellament, sols pel fet de ser "comunista" signada per el Ministre de Propaganda de Franco Manuel Fraga.

   2. ENRIQUE RUANO, estudiant assassinat en ser llançat per la finestra per la policia franquista ,  fets justificats pel Ministre de Propaganda de Franco, Manuel Fraga.

   3. SALVADOR PUIG ANTICH, militant anarquista, assassin al"garrote vil", fet justificat per el "liberal" embaixador de Franco en Londres.

   4. MEMBRES ACUSATS DE SER D'ETA I EL FRAP. Darrers afusellaments abans de la mort de Franco, mentres tot el planeta protestava pels fets, els seguia justificant-los com a "liberal"embaixador de Franco en Londres. Per cert, en aquells temps al FRAP pertanyia molta gent, com l'actual diputa del PP i ex-conseller Rafael Blasco.

5. FETS DE VITÒRIA, 5 treballadors morts, 150 ferits de bala. D. Manuel era ministre "de la Governació" o siga, responsable de la policia, en el govern d'Arias Navarro, aquell que plorava a llàgrima viva anunciat la mort de Franco i després va voler ser, sense èxit, eren altres temps no com  que no s'oblida, senador pel PP de Madrid.

Esperem que us agraden les cançons.

                     http://www.rebelion.org/noticia.php?id=143256

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL