Benissa

dimecres, 21 de novembre del 2012

Al final, com tots. La paraula i la signatura no valen res.

Contundent i coincident amb l'opinió expressada per delaplaçadelportal, el comunicat dels sindicats de l'Ajuntament de Benissa.

Greu és l'oblit de l'Alcalde.


L'Alcalde, no és la primera vegada que s'oblida que hi ha una Taula General de Negociació. Tampoc és la primera vegada que s'acorda d'ella per als seus interessos. És increïble que s'oblide de reunir òrgans constituïts, reconegudes les seues funcions legalment i per ell acceptats.

Sap molt bé que els treballadors de l'Ajuntament de Benissa, en cap moment del seu mandat han aconseguit, ni pel folre, igualar o equiparar les seues retribucions a altres ajuntaments de la seua mateixa categoria i població. Efectivament les 35 hores i mitja, van anar a canvi de la renúncia als endarreriments pendents i compromesos mitjançant paraula i per escrit. Ara oblida la suma econòmica estalviada per aquella renúncia fins al dia d´avui.

Insistim que no dubtem que es poguera fer una redistribució del personal més d'acord amb la situació actual.

Les redistribucions han sigut mínimes i de cara a controlar voluntats en certs departaments.

No compartim l'exigència dels sindicats demanant la dimissió del Regidor de Personal.

No. Per a què?. Si no es per a estalvia-li a l'Ajuntament una càrrega de 37.000 euros i annexos.

A veure. Els regidors amb dedicació. Són uns quants.

- El frontissa solament serveix i és necessari per a aguantar-li la poltrona. El xec de diputat. El cotxe oficial. I el xofer. A més d'unes altres que el apoltronat sabrà i que són del tot prescindibles. Fins a la mateixa figura de Diputat Provincial.

No ha fet gens més que mediatizar a qui suposadament recolza.


El frontissa té un assessor/a de ocupació i contractació. Perquè c-ñ- té l´Ajutament un departament de Personal, amb un regidor alliberat i  super- pagat, una tècnic de personal i dues administratives?. I a més, necessita contractar a Orihuel, Lluch i etc, perquè faça, no se sap què, per 18.000 euros.

No és ja descarat aquest lloc asesoril?. Que assessora?. No hi ha un departament de Contractació?. Que contracta?. Esdeveniments. Lloguers …, com és el seu nivell de productividad?. Que li aporta aquest Ajuntament?.

Resposta: Una despesa no justificada, en cap concepte.

- Regidor d'urbanisme. Urbanisme?. Ara va sol l'urbanisme. I si alguna cosa cal decidir, és del tot clar qui bat la sopa.

Resposta: Una despesa engruixada en llaures al control de l'equip de govern. Regidor alimentat, regidor domesticat.


- Regidor de Personal i Joventut?. Voldríem veure el seu currículum per a avaluar la seua aptitud en matèria de personal i joventut i la seua productivitat. Millor no. Guarden els papers.

Resposta: Una despesa engruixada, i clarament domesticadora.

- Regidor de Participació ciutadana. Felicitem a qui bat la sopa. Ho felicitem, perquè autoritza que cada dia ens sorprenguen amb propostes modernes i acientíficas. Entenem que seran gratis, pel sols fet d'ajudar a difondre-les. No hi ha programacions millors, anem a l'exòtic.
 

Resposta: Adomesticament 17.000 euros.

No anem ha seguir…

L'Alcalde de Benissa, tan orgullós dels seus treballadors, els castiga, participant en la mediocritat política regnant, perquè manca de  personalitat i pes per a recuperar la inversió injusta efectuada en l'IES Josep Iborra. Acabar amb la vergonyosa compra de suport incondicional dels seus regidors a força d'un sou i de plegar-se als capritxos i exigències del frontissa. Sacrificar acords, paraula donada, etc. I amb aqueix  inconfesable i inconcretat  augment de la despesa social, es convertirà en l'exemple d'Ajuntament benefactor.


Senyor, aquesta sucursal de Benissa, no té per què seguir els passos de la central teuladina, pot millorar, sí, però:

Sacrifique allò que no serveix per al bé dels seus ciutadans, i mantinga i valore aquells que durant anys van servir i serveixen al poble de Benissa, i no són precisament polítics.

No disfresse tot perquè siga el capitule de personal el gran problema, i que la seua proverbial solució semble que és pel ben i la salvació de Benissa,

Tots sabem que si per vostès fora, l'Ajuntament de Benissa seria pura fallida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL