Benissa

dilluns, 3 de juny del 2013

Santa Rita i la Bunyolera.


Notícia copiada del:

BULLETI OFICIAL DE LA TORRE CASEROLA. Notícies sempre fresques. Directament i sense censures des del del gabinet de premsa del balcó delaplaçadelportal.

“Hem de constatar que el passat 31 de maig dels corrents, la celebració de la festa de santa Rita, patrona dels funcionaris va ser, sens dubte, i va tenir un èxit en assistència, participació i germanor.


Els llaços sempre forts i familiars, entre els servidors públics funcionaris i polítics, es van unir més si cap, i va brillar abans de res la esplendidez i el despreniment dels quals tan encertadament i gelosament dirigeixen la política de la nostra excelentísima població.


Dirigents que es desvetlen perquè al, injustament injuriat funcionari, solament li resten del seu sou el just i necessari per a alçar la nació, convertint-la en Una, Gran i Lliure.


Gràcies a aquesta simbiosi, respatler i bufe d'ànim, seguirà la política de retallades, controls estrictes i descarats, discriminacions vàries i paripés previstos. Baixades de pantalons i satisfacció immediata.


Viva santa Rita!!!. Visca la Bunyoelera!!!. Visquen els pares escolapis que no porten d'excursió!!!”.

Cronica urgent, del nostre corresponsal amb més moral, Tolo Ivars del Pastor:

No deixa de sorprendre, una vegada llegida la nota, el to animós i satisfactori del redactor oficial d'esdeveniments municipals.

No obstant açò vam poder constatar:

- Que el retard en una setmana de l'esdeveniment, té una explicació. I no és una altra que la impossibilitat d'assistir l'Alcalde en la data prevista. La festa dels funcionaris adaptada als interessos de la foto i el paripé polític. I alguns sense assabentar-se.

- Que el día abans, un correu, per a obrir boca del Departament de Personal que deia el següent:
"BON DIA, A TOTS¡

Vist que el Departament de Recursos Humans, ha rebut nombroses cridades, respecte de la finalització de la jornada laboral de demá dia 31.05.2013, per tant, es comunica que:

Tot el personal de l´Ajuntament, que no vaja demá dia 31.05.2013 al dinar amb motiu de la celebració de Santa Rita,  ha de finalitzar la seua jornada laboral, en el seu horario habitual.

Salutacions 

El concejal"


La bunyorela i les aprenents

- Una baixa participació. Clara representació del malestar i desenganxe cap als personatges, que pretengudamente van acudir, com sempre, per a deixar-se veure, i amb el fals discurs de “cuan orgullosos estem de comptar amb vosaltres”.
Metres: 
* Es un agravi per al personal que hajen tornat complements de productivitat de forma arbitraria, a uns si a altres no.
* Es un agravi per al personal que el Cap no li donara la gana pagar l'extra de nadal, per motius personals polítics.
* Es un agravi per al personal que haja tornat a l'horari de les 37'50 h., quant va ser a canvi de pagar-nos part de lo ens devia.
* Es un agravi per al personal que en tractar de negociar la reducció de la jornada laboral en estiu, la contestació siga que no tenen  cap problema sempre que recuperem les hores durant la resta de l'any.
* Es un agravi per al personal s´estiga torturant durant tot el mes a la resta enviant "xorrades" al voltant de Santa Rita, com poden ser "oracions preant a la Santa", taller de fer bunyols, etc... etc...
- Estalvi i recuperació del Romanent, gràcies a la reducció de la despesa en la compra dels ingredients d'ús per al concurs de paelles.

- El jurat de paelles, desencertat. Però per a tots hi ha un gust.

- Cava entre les begudes. I no es va brindar. Millor així. No hi havia res pel que brindar.

- La bunyolera, atracció de la festa. Amb el seu “qui li cap al forat al bunyol”. Gran atracció i participació. Gràcies al desafiament, a partir d avui, ningú, ningú podrà dir que el personal municipal no sap fer l'O en un canó, almenys, el forat al bunyol, sí.

- L'escassetat arribá a tal punt, que el Palafrenero Reial, va tenir, i dins de la seua habitual mà pinedotillera, sol·licitar el lliurament d'unes racions de licor als treballadors, que avien pagat de la seua butxaca, amb les quals confeccionar alguns gin-tonic per al sector polític. El Frontissa, el Front de Joventuts, la Munisipala i el Cap, van quedar satisfactòriament atesos.

- El lliurament de plaques de 25 anys. Manolos.

- Balls i jolgorios.

Una santa Rita trista. Recordar que el Front de Joventuts, l'any passat, tal dia com santa Rita, va signar l'acord amb l'empresa de “Torbeta” per a l'estudi de la plantilla, cosa que li reportá bon ingrés a la mateixa i despesa al consistori. No obstant açò ha sigut de gran utilitat. Als fets ens remetem.

Esperem que en uns dies no ens assabentem de la signatura d'algun nou dolç per al personal municipal.

Cinisme i poca paraula, açò és el que hi ha.

 Tolo Ivars del Pastor, per a delaplaçadelportal, des de el meu iPat, iPot o i Put.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL