Benissa

divendres, 10 de gener del 2014

El carrer Calp i un conte xino.


Tenim l'honor de participar que la primera actuació del flamant Secretari General (*) de l'Ajuntament de Benissa, ha sigut l'intent de desallotjament de la família Arlandis, de la casa familiar, la qual es troba embolicada en un expedient d'expropiació.


La mobilització de la Policia, Secretari General (*) i manyà, ha sigut fallida, ja que no han aconseguit el seu propòsit. Sembla que no es cumplia algun requisit per part de l'Ajuntament.

Els costos del fallit moviment de personal, desconeixem si seran a càrrec del nou Secretari General (*), del regidor de la Taula Redona o del senyor President. Se suposa que al senyor Secretari (*) Torbeta l'assessor Molinero li habria donat la corda per a què tocara els platerets tot el dia.

Alguna cosa sembla que no funciona bé en esta expropiació. La família dóna a conèixer l'existència d'un acord amb tots els caps de llista de la corporació. Encara que aqueixos mateixos, posteriorment votaren per l'expropiació

Se'ns antoja un tema de semblants caracteristiques que el de l'oficina d turisme de la Fustera, que li costá  a l'Ajuntament 600.000 euros, per sentència judicial.

Però, considerant la necessitat d'una eixida sud de la zona de la Capella. I estant d´acord en dita ampliació, ens preguntem:

- Perquè es vol ampliar l'eixida del carrer Calp, quan aquest carrer és com l'estret de Magallanes?. El carrer està ocupat per vehicles, els propietaris dels quals es troben en el bar d'un conegut membre de la policia local, fent que la espropiacion siga un capritx si existeix aquest obstacle sense que les indemnitzades autoritats, coneixedores de l'assumpte moguen un dit.

Felicitem al nou Secretari General (*), i augurem per a l'Ajuntament una fructífera producció de pjfjes amb interessos i costos diferits al contribuent benissero.

(*) La  legalitat d'ocupació de la funció de Secretari General, en estudi pels nostres experts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL