Benissa

dijous, 2 de gener del 2014

INCENS I BAIX PAL.LI.



Entraba  per la porta principal de les catedrals, sota pal·li, el Generalísim Paco.
 
En els discursos de final d'any, començaven: “Espanyols ….”, i seguia amb “ … gràcies a aquests 36, (ó 37 ó 38 ó 39, etc.) anys de pau i prosperitat …..”.




                                                            Espanyoles !!!! .....

La realitat era altra.

I la realitat de Benissa és una altra molt diferent a la qual expressa el President-Alcalde de la Corporació.

Com a veterà gestor polític, la ceguesa i l´autobombo, la falta d'autocrítica davant la creença de la raó i veritat absoluta, l'autocomplaença, ofereixen un quadre que àdhuc fa menys creible l'eficàcia de la Corporació actual.

Ficat fins a les celles en suport public a Camps, Blasco, Serra i qualsevol dirigent polític del seu partit, res diu d'error o equivocació. Ni de Canal 9 i els diversos espolis i llatrocinis, que sens dubte resten prosperitat, a Benissa també. Vegeu les grans influències els beneficis que ens han aportat. 

El president, amb càrrec i una assignació sustanciosa en la Diputació i amb extres en la seua Corporació, igual creu que tots estan en la seua mateixa condició.
El model preferit pels nostres polítics és l'Audi A8, el cost del qual sol superar els 300.000 €

Un ciutadà al servei dels altres, les indemnitzacións de les quals (ja en el seu moment analitzarem la paraula. Lesionats, desnonats, accidentats, etc., a eixos se'ls indemnitza. Als voluntaris que s'assignen estipendis, se'ls crida d'una altra manera).

Dèiem, que un ciutadà voluntari, que regeix un Ajuntament des d'un telèfon mòbil, ja que viatja més que els baguls de la Piquer, amb un sentit de la realitat distorsionat, podríem perdonar-li el seu discurs dels 14 anys de pau.

Però és tal l'autocomplaença que anem a detallar el que no veu un polític professional:

Que fa la senyoreta?
- Una indemnització aproximada de 70.000 euros, davant del salari mínim de 645,30 euros congelats.
- Uns regidors indemnitzats per acatar les ordenes del cap.
- Assessors camuflats, ocupant llocs de treball, o simplement, treballant en el seu negosi privat  aprofitant-se de lloc  i infraestructura administrativa pública, com a pagament a no se sap que serveis prestats.(Repetim i repetim i nigun politic actiu comprova l´afirmacio).
- Direcció administrativa deficitària. Secretària vacant. Tresoreria en precari (o tocata i fugida).
- Intervenció sense titular en propietat.
- Situació econòmica municipal envejable, i segons com s'explique, però al final numeros rojos.
- Dins dels calaixos dues sentències desfavorables per més d'1.000.000 d´euros, sense compartir amb l'oposició. Sols cuant no havia remei es va informar. Ningun responsable, ni politic ni administratiu. Poble paga.
- Alabança al sanejament econòmic, pero no a costa de qui. A costa dels treballadors municipals. De no invertir res. De no fer res.
- Capítol d'inversions en millores substancials, tan pírric, que vergonya dóna detallar. Si un no gasta res, no fa res, lògicament té diners. Però,
• Què és un Ajuntament?. Un banc o un servei al ciutadà?.
• On es gasta el pírric pressupostat?. En el previst?. O en el capritx del Senyor.
- La Variant de Benissa, ja!!!. No hi ha vergonya. No hi ha memòria del que s'ha dit. De la xerrameca buida i falsa, de l'engany massiu. Però el pitjor és que sembla que s'oblida de les seues propies paraules.
- El PGOU suspès. La prepotència, la falta de respecte als ciutadans, no escoltar. El donar esperances i variar la decisió tot just començar. Responsabilitats?. Qui?. Si les parets parlaren.
- Com el penell, segons els vents marca cap al sud o el nord-oest.
- La piscina municipal, un èxit fracassat. Les cases del carrer Purissima. Les acabarem enguany …… Com?. Com la Variant?.

Ull amb les dents !!!
- La gossera conjunta. Un èxit. Mentrestant en els carrers de la zona Fanadix, els amortidors dels cotxes treballant i alguna dentadura volant.
- Torna a casa per Nadal, Torbeta i Marejet, amb provada fama d'ineficacs i desordenat. Però dòcil, per la gràcia de Déu. Els xarraires enterats diuen que de secretari. Mare de Deu de Pi !!!. Altres diuen que com esta inspirat pel Moliner, no hi ha cas. "Sursum corda".
- Son falses les lloances al col·lectiu de treballadors, perque es premia amb menyspreu a la seua professionalitat i retallades adquisitives.
- Els acords i paraules donades, trencades i calcigades. Amb ciutatans i funcionaris.
- En el apartat comentaris en caben mes ... animes.

Un balanç que difícilment es pot superar. O tal vegada sí.

Segur que sí. Apostem?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL