Benissa

dissabte, 25 de gener del 2014

En Fitur mostrant pitralera.



-  Xe!!!. Que, que, que ve ……. Que veeeeeeeeeeee. - diu el de la Taula Redona.
- Tranquil·litza't. Qui ve?. - diu el de Joventut.
- Diuen que el Príncep s'ha posat unes ulleres de Google i es dirigeix cap a ací. -
diu el de la Taula Redona. 
- Je, je, je. Ha fet efecte. La calcomania que li vaig pegar amb xiclet, li dirigeix directament al nostre mostrador. - diu el de Joventut.


El regidor del Front de Joventuts es refrega les mans. Ja té clar que va a aconseguir una puntuació molt alta a costa del de la Taula Redona que és un memo en públic. Te un altra cara i no la mostra. Darrere del xiquet formal, està un divertit informal. 


El del Front de Joventuts ho sap. Aquestes nits a Madrid seran testiges. Ha d'aprofitar.

 Ha usat la nova aplicació  de Machingros XeXeXeroX – Plum
Co-LoqueMdeicen.PortalLimited&JBULTIME, aplicació capdavantera per a detectius, seguiments i camuflatges. Està disposat al fet que es triomfe, no se sap en comparació o contra qui, però que triomfe.

- No ve cap a ací. Es dirigeix cap a la paradeta de Benissavaley, dels EUA´s.
- Fotre!!!. No he llevat la xapeta de Google-Obama-Miau. - pensa el de Joventut.
- No home, no, diuen que el Molt Honorable i el Príncep estan presentant armes,un momento,  en la paradeta de la discoteca de Gandia.

En Fitur hi ha de tot, sobretot senyoretes de bon vore, alcaldes i regidors, tècnics tots ells en aquests i tot el ventall de menesters que precise un Ajuntament. De Benissa, a part dels contratats, tres regidors i l´Alcalde. Evaluacio de beneficis per la seua presencia 0, sí cero.

- (Andreu) Perquè creus,  irreverent súbdit lector, han sigut els triats?.
- (Tolo) Per que van ser seleccionats entre els de menys ingressos, careta d'àngel i perfil baix/fluix i com la plastilina,
- (delaplaçadelportal)  Exacte. Ara de regal, uns dies en Fitur.

Remolí de gent. Ve corrent el secretari del secretari del sotssecretari del secretari encarregat d'obrir les portes de la planta baixa del Palau de Benicarlo.

- Preparen-se, el Molt Honorable els ha concedit una subvenció.
- Que diu?. Una subvenció?. Serà la deuta de la Generalitat.
- Si senyor, es una fotografia de la seua presència innecessària al costat del senyor delaplaçadelportal, d'igual o major innecesitat de presència.


Rapidamente, com mister Marshall, passa el Molt Honorable. Fotografia subvenció amb somriures forçats.

Es va dient que no li agrada que aqueixes dues belles senyoretes del kiosko de Gandia, distraguen el fructífer i gran treball que realitzen la faramalla d'experts quadres polítics, tant regidors com a alcaldes.

- Bé senyors de Vernissa, tant gust. Ja quan vaja per Requena, ja m'acoste i prenem alguna cosa.
- Bé senyor. Ja ens avisa Pepe.

Mentre es fa l'hora de menjar, per curiositat, el Penell comença a llambregar fullets. Li crida especialment l'atenció una frase entrevista en la publicació. I llig de carretó el fullet:


        Un dels punts més importants dels populars és l’econòmic, el principal objectiu del qual és consolidar Benissa com a destinació turística, i algunes de les mesures per a aconseguir este objectiu és, incentivar l’ampliació de l’oferta d’allotjament turístic, oferint ajudes per a la rehabilitació de segones vivendes (ja) en mal estat, que al seu torn generaria treball per a empreses locals d’instal•lació, etc.
        Potenciar el patrimoni Històric i Cultural de Benissa, explicant els projectes culturals que es posarien en marxa, com són la ruta de les ermites o la de l’aigua i un nombre més gran de museus (mes museus?, quina saturació).
        El objectiu de contribuir al benestar i la felicitat de les persones, realitzant tot tipus d’activitats, destinades als diferents col•lectius existents en el municipi, destacant el Projecte de la Nau (Nau ?, Que va beure el redactor del programa), espai destinat a la música i l’oci dels joves del municipi.
        Continuar invertint en infraestructures, com a asfalt i condicionament de camins rurals, així com destinar al voltant del 50 per cent del pressupost municipal? (vaja barbaritat - comentari de Tolo) en inversions d’ infraestructures i millores en la zona costanera.
        Altre conter el de millorar la gestió dels servicis de l’ajuntament destacant el trasllat de les oficines tècniques a l’antic Institut, ja que el seu principal objectiu és estalviar al màxim.

- Sereu ceporros, us heu portat el programa electoral de 2011.
- Si?. Perdone Senyor, ha sigut sense voler. Però segur que ho hem complit, Senyor.
- Sí, clar, tot i cadascun.


El de la Taula Redona proposa anar a veure que passa en la paraeta de Gandia, el de Joventuts a la de Cuba i el Penell, pregunta:

- Hauran posat paradeta els de Wonderland. - diu el Capell.
- Queeeeeeeeeeeeee?
- Xe!!!. Els de el País d'Alicia. - diu el Capell.
- Alicia en el Pais de les Meravelles?.
- Chí. - diu el Capell.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL