Benissa

divendres, 7 de novembre del 2014

Paelles, gintonics, gambes i xiquetes tendres.

 Si aprofundírem, cosa que creiem no els interesses als senyors membres de la Corporació, o simplement no saben com aprofundir, estaríem en una miniatura del cas EMARSA.

Com bé diu un diari digital, i nosaltres qualificàvem en una entrada anterior, com a de chichinap les web's de De Pedro. Per favor, visiten-les. De poca chicha, poca notícia i molt poc fresca.

http://www.ahorabenissa.es/

Com funciona ahorabenissa, pagina web del senyor De Pedro?.

La pàgina està penjada. Les notícies no es remeten a ningú, el mateix responsable del gabinet de premsa, propaganda i botafumeiro institucional de l'Ajuntament de Benissa té les claus d'accés a l'apartat corresponent on plasmar les notícies que es vulguen. Si veiem la pàgina, comprovem que, són notícies, totes elles de autobombo, i com es generen espaciadamente, no és una pàgina dinàmica.


Per açò, primera reflexió.

Existeix una pàgina web de l'Ajuntament de Benissa. Ben posicionada. I necessitem una altra, de pagament, i en la qual el treball ho realitza personal municipal, que també paga l'Ajuntament. Ens atrevim a dir que aquesta web té molts seguidors d'estreny botó “m'agrada” i no visite més.

Segona reflexió.

Si ja tenim la pàgina oficial de l'Ajuntament de Benissa, on s'actualitza poc. ahorabenissa on publica directament el gabinet de premsa municipal les lloances i lloes, i obres necessàries, pagant les quantitats que s'han donat a conèixer. Quedara alguna factureta més a nom d'una altra empresa?, perquè paguem, també, una quantitat fixa, (diga's) mensual a un altre conegut diari digital de la zona?, i que aquest sí, és més creatiu i actualitzat en continguts.

Tercera reflexió.

Qui signa el conforme d'aquestes factures. Perquè no es fan mitjançant concurs i es trosseja un treball igual i continu, camuflant i esbiaixant la llei de contractes de l'administració.

Quarta reflexió.

Les paelles, gintonics, gambes, Bernabeus, congressos a Itàlia, a Bilbao, invitacions balconada Ajuntament de València mascletá amb Cotino i descansos dels guerrers en braços de odalisques tendres i complaents, eren l'agraïment de l'empresa beneficiària, en la col·laboració d'aquests edils en aqueix lloable servei al ciutadà de Benissa que és la informació?.

Més valdria dir la veritat encara que li dolga el galindó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL