Benissa

diumenge, 30 de novembre del 2014

Espertenecs d'animal ferit i algunes primícies.

El palau  de les idees

Pot ser que un home, amb una responsabilitat, la qual afecta a la convivència de mes de 15.000 persones. Amb unTerme Municipal dels majors de la província. Amb unes característiques molt particulars a nivell turístic. D'una xarxa carrers, camins i vials d'urbanitzacions, extensa. Amb una població jove i plena de necessitats mal cobertes. Amb un planter de professionals  no aprofitats, i per tant desmotivats.

Pot ser que, si repassem, vegem a un home, que durant els seus mil anys de govern, mai ha tingut un equip, mai han funcionat com a equip.  Perdó, sí, quan han de votar, sí. Però en la majoria de les vegades, voten el que la xulla diga.

Remanent i superavit.  On?.
Sempre ha sigut un miratge. Les idees existien, però la notorietat i el possible relleu, per un altre del seu equip, el perdre el que fins fa poc era un pastó no, no era la seua aspiració.

Rebusquen en la seua memòria, els que han intentat destacar, on estan?. I els actuals. El que poguera, aquesta en vela. Com si res. Relacionant-se i contractant amb un, presumpte alguna cosa, que esta en la garjola. De festorio i desenfrenament. I tan tranquis.

Tindrà tanta barra de saber les correries del Front de Joventuts i el defenestrat Successor i ni mu. Si fos així, vaja final de mandat.

Però aquest regnat, no és a causa de l'equanimitat i bon fer, ha sigut possible als suports i acceptació d'unes suposades responsabilitats. PSOE, CIBE-Bloc, i el frontissa ExPSOE, al llarg del temps.

El retoc o esmenar decisions i alternatives, sempre ha sigut una constant.

Estem aquests dies veient la deterioració de la funció d'Alcalde.
Estem assistint a la rebel·lió de la joventut, de la qual aquest govern fa temps s'oblidá.

Sous doblas i triplicats, per a politics.
A tot açò, estem veient atònits com les alternatives existents, amb les notícies dels últims dies, sembla que no consideraven de suficient inportant l'obra del passeig. I en els últims dies i per a ajustar pressupost, el cessament-acomiadament de tres treballadors públics. I com ningú es va avenir a signar informe que recomanara l'acomiadament (àdhuc amb pressions sobre els caps de secció) i afirmació de l'existència de tals informes, es recorre a l'excusa d'una inversió milionària en aigua potable. Durant 2014, 15 modificacions de credits.  Superavit?. Un poc simples som, pero tots sabem fer comptes.

El conpte es que cobrara els deutes de la GV?.  Pues que risa.


Manipulació ?
Va, no fota!. La mentida, l'engany una constant.

Al Ple del 3 veurem que diu l'oposició, i serem testimonis del penúltim "sí bwana" del frontissa, abans de la jubilació política.



Mentida podrida ?
I mentre, Podem, diuen, que guanyant adeptes. I crítics també.

Uns altres, amb un Manifest publicat en internet, ha aconseguit arreplegar 300 signatures, sent la idea principal la union d'aquells callats ciutadans farts, les associacions i grups polítics. Dos articles en pocs dies del senyor d'A Dalt del Tot. Sera la seua oportunitat ara?. S'ofereix humil per segona vegada a salvar Benissa?. No esta clar.


Dispersió?.

Compromis amb Xavi Tro.

CIBE, el que diga el Fundador.

PSOE i algú que puga dedicar-se més.

Frontissa amb una jubilació merescuda.

PP i un recanvi.

I Podem amb ..... Ja veurem.

Tafaneries vàries:

- Un sector fort de PP local, cerca recanvi. Preferiblement senyora.

Trebals de l´estàtua
- Al frontissa li estan esculpint una estàtua perquè quede perenne constància de la seua imprescindible col·laboració en la governació amb el senyor delaplaçadelportal.

- La regidora muda del PSOE, consort del Camisa (Blava) Vella, (en l'actualitat postulant-se en Podem) aquesta recaptant informació de totes les nomines dels treballadors de l'Ajuntament de Benissa en nom del PSOE. Se suposa que la seua intenció és fer una primera, i única gran proposta. S'espera que es done  pressa o serà ja pòstuma.

- El CIBE, a través de diversos troyanos, intentara una UTE amb Podem.

La camisa vella
- El Camisa (Blava) Vella, després de mes de quatre anys en ralentí, torna a prendre el comandament i la veu en el comitè i junta de personal de l'Ajuntament. Les seues esperances que el senyor delaplaçadelportal li concedira la Insula de TAG, s'han diluït. El seu interès se centra a caure bé i manejar algun innocent que ho promocione en Podem. Segons els seus pròpies pensaments (detectats via les antenes del Front de Joventuts) , no li faria fàstics un "change" entre acta de regidor o lider-coordinador del nou partit per una  Insula de TAG.

- A Xavi Tro li demanen els seus que es deixe un temps la muntanya. Que la muntanya vinga a tu!.

- Que l'acomiadament dels tres interins serà, perquè ho vol el Senyor. Vol experimentar que sentirà al juny quan el poble el baixe de la cadira gestatoria papal.

Ho sabem.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL