Benissa

dilluns, 10 de novembre del 2014

Quan no te raons el Senyor, la culpa del Cha-cha.cha. Esperant el cessament o la dimisió.


L'excel·lent superàvit i el miraculós romanent de tresoreria, i els pressupostos per a 2015, tots ells, tenen la culpa que el senyor delaplaçadelportal anunciara avui, a cinc persones que treballen en el seu mas, que van a deixar de fer-ho a la fi de desembre. El regidor de Personal jaranero no es pronuncia. La resaca?

Els treballadors afectats són: 2 personal de confiança i tres interins. 


Amb aquests sous estalviats 170.000 euros, podra abordar la despesa de la electoralista aberracio del Passeig de don Joaquin i donya Mariana, valorada en 168.000 euros. Als de confiança, els priva d'un sou, que en un cas es cubrira amb atur i jubilació. I en l'altre, el frontissa quedara sense secretària que li passe els importants documents i idees que han transformat la imatge del nostre beneït poble, i es desmantellara la vergonyosa immobiliària privada en seu municipal. Els interins són: TAG, Aparelladora i Informador turistic.

I al juny de 2015, més. I tots pensem que serà ell i els seus companys. Les urnes per fi els enviaran una temporada als seus treballs anteriors, qui ho tinguera, i si no ho tenia, àdhuc té temps al fet que li regalen un. Hi ha un exemple en l'anterior legislatura.

La retallada en el capítol 1 dels pressupostos, no és impopular, ja que afecta als treballadors públics, i encara que s'omple la boca de “us estime”, són el primer apartat dels pressupostos on cada any li inca l'ullal.

Anem a entrar en any electoral. Els pressupostos municipals, presentats sempre com: equilibrats, justs, austers, socials, etc, enguany li'ls /els hi saltaren a la torera, més àdhuc de l'habitual. Per a igualar o fer veure que són, almenys, com l'any anterior, la recepta és alleugerir per on menys impopular és. (gent al carrer), doncs no es pot privar de les obres i accions proposades en el programa electoral que durant tres anys, encara que promeses, no ha complit.

Aquests dies de canalles, estem veient que un batibull, per res li afecta. El segell PP pur i dur. Un membre del seu equip de govern, regidor de personal i altres excuses, va de correries (abans eren caceres) an un presumte corrupte per diferents locals de diverses índoles, i a qui li  han pagat factures incomprensibles i treballs de párvuls.

 Si els vestits de Camps van ser coecho impropi, com pot ser la presumpta calificacio del presumpte pasteleo amb el presumpte consegidor?.

D'açò, l'oposició, confiscá, accepta una reunió de portaveus. La dimissió o cessament del regidor jaranero, aqueixa, ja no es demana. Un balafiament i una contractació sospitosa. I de rositas.

Es gasta en publicitat i autobombo una quantitat desconeguda en dos digitals, que per res repercuteix en benefici de la informació al públic. Els digitals, descaradament, passen de puntetes o obvien un assumpte de les relacions i adjudicacions al presumpte creador de webs fantasma, millor dir webs tapadora. És clar que poden perdre el xorret mensual. L'oposició ningunejada per aqueixos mitjans, sembla anestesiada i no demana el cessament d'aqueix dessagnat inútil.

El servilisme del frontissa, li ha fet còmplice d'aquesta destrossa. El senyor, com tots els seus coreligionaris, neguen, neguen i reneguen.

En una altra hora posava el braç per Camps, per Serra, per qui siga, i ara resulta que el llop també dormia en la Plaça del Portal, 1.

No anem a qualificar més. Solament participar-los l'opinió de la seua acció política en altres àrees.

La Revista d'Estudis Alacantins publica:

I diu “ ….ha preferit, donat el seu escàs nivell cultural i la seua preparació inexistent per a posseir aqueix càrrec que li ha vingut grandíssim des del principi, aprofitar l'excusa de la crisi i les retallades …”, “Esperem que prompte torne al poble del que mai va haver d'eixir, i allí els seus paisans ho col·loquen en el seu lloc perquè taques no li falten, i per la seua terra bé ho sabem.”

Juan Bautista Roselló Tent, diputat de cultura i alcalde de Benissa, va contractar els serveis de la trama corrupta del PP.


 
I diu “ …Les duplicitats en política permeten que Juan Bautista Roselló Tent, (a més d'Alcalde de Benissa) exercir una pèssima tasca en la gestió de la cultura, activitat per a la qual no té cap preparació específica …”, i “ … Entre els afins de Roselló Tent no falten els polítics culturals corruptes i grans aprofitats de la figura de Miguel Hernández, al capdavant de tots ells el polític José Luis Vicente Ferris, actual “conseguidor” al capdavant de l'Institut de Cultura Juan Gil-Albert, on es contracten els serveis de periodistes per a aconseguir contenir les redaccions de cultura de la província…”.

Deu, que pena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL