Benissa

dilluns, 25 de juny del 2012

El coratge i els seus antònims.

El coratge, és una virtut que es pot definir com la força de voluntat que pot posseir una persona per dur endavant una acció. Un excés de prudència o por, pot portar a la incapacitat per encarar conseqüències per ell mateix. Llavors la virtut o defecte serà l'antònim.

Vegem una estampa idíl · lica i molt falsa. Tots, empleats públics, assessors de casi res, i Corporació incompleta, units, rialles i frases amables. Satisfacció. Tot harmonia. Tranquil · litat laboral i sindical, no exempta de certes arbitrarietats. És la festa de santa Rita, patrona de:

• les malalties
• les ferides
• els problemes maritals
• les causes impossibles
• les pèrdues
• l'abús
• les mares
• els matrimonis
• la família
• la pau
• dels casos difícils i desesperats.

Santa Rita és la patrona de les causes perdudes, i els empleats municipals la festegen com a patrona

L'empleat públic fa temps que té les causes perdudes.

Una estona abans, com a conseqüència d'un informe de la Regidoria de Personal, i segons consta en algun acta, després d'haver estat negociats els extrems, els quals no se citen, es signa la contractació externa dels serveis d'assessoria laboral, amb la Assessoria Benavente Lluch i Orihuel, SL.,  fixant un preu de 1.800 euros mensuals més IVA, durant un termini de 6 mesos. (13.000 euros). De tot això res als representants dels treballadors. (Ara ja es public).
Al mateix temps el senyor regidor del ram i de molts més, se li assigna un sou per dedicació completa.

Entenem que és merescut aquest sou, ja que ha superat el període de prova, demostrant una gran experiència. Ha demostrat la seva capacitat d'entesa de les necessitats en matèria de personal, és coneixedor de l'organització municipal, i ha tingut unes relacions intenses amb els representants dels treballadors, i que ha coronat amb un informe pel qual necessita que l'assessoren en matèria de personal.

La regidoria de Personal en un tres i no res ha passat a ser una regidoria adulta. Amb un regidor expert i ben remunerat, que a més necessita d'assessorament, total un cost els sis propers mesos de UNS QUANST euros.


Sí, la cursiva és sarcasme. I és a causa del menyspreu total que es té, als treballadors y als representants dels treballadors, els quals han demandat la convocatòria dels fòrums legalment constituïts i que amb coratge es digua el que des de la "barrera" s'insinua.

I apareix l'ex tècnic de personal. Conegut per "Torbeta", per les seues constants dubtes, dissimulades amb un mareig, amb un "esglai". Conegut per l'ús de la palma de la mà com a agenda. Conegut per la seva dependència d'éssers superiors per reparar els seus pifiats. Conegut pels que celebraven la festa de santa Rita, pel seu desordre en el registre i expedients personals dels empleats municipals. És conegut pel seu servilisme.

Aquest assessor té sou públic a l'Ajuntament de Teulada. No havíem quedat que només un treball?. El de l'Ajuntament. Res de altres ocupacions. Pues aquí, es contradiu, però "boca que diu que sí, diu que no".

L'actual desordre i desgavell municipal, on existeixen 6 regidories amb sou, 10 assessors, que no tenen el més mínim coneixement, ni dots d'assessorament dels assumptes que teòricament han d'assessorar. Un alcalde, com el Guadiana, ara estic i ara no estic, i preocupat perquè no destaquen  cap dels seus peons concejariles. I un secretari a hores i sou complet. Una pena.

I la iniciativa municipal donant batzegades i frenada a costa de l'oracle del líder
............................
Informacio no actualitzada

http://www.ayto-benissa.es/ciudadano/actas/categoria.php?apa_id=42&sapa_id=34&despl=10





Sobren treballadors, amb aquets ja en son prou i en sobren.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL