Benissa

dijous, 7 de juny del 2012

Parlem de Rajoy i de Benissa.

Quan Rajoy amb als seus insulsos i poc aguts acudits i gràcies, des de la tribuna del Congrés, quasi sempre a costa de Zapatero, no pensava que quan fora president les coses li foren tan malament.

Creia el president Mariano que les grans llumeneres econòmiques del seu partit, el pujar els impostos i el suport de la banca, seria suficient per a solucionar la crisi que se li antullava, havia sigut provocada, només, perquè cansats els espanyols, li votaren a ell.
Mariano només s'equivocá en un xicotet detall. Tènia creguda la capacitat dels bancs per a assumir la crisi.
Jose Luis Olivas (expresident de la Generalitat Valenciana) des de BANCAIXA i Blesa i Rodrigo Rato (exministre i expresident del FMI) en BANKIA, eren suficient garantia per a estar tranquil. Dels catalans ja voriem que faria despres.
Però estos últims dies, entre el Sr. Divar i el Rei, Bankia i la "cosina" de risc i amb el dèficit augmentant gràcies als números de les comunitats de Madrid i València, se n'ha adonat que no poden continuar alimentant la pesada melodia que l'anterior els enganyá i va mentir.
Menuda colla te de gastantes.
De moment, a simple vista anem a la deriva. Mariano, electe capità, esta, en la sala de parts, allí no crida, perquè no li ix la veu. No sap que dir. Els seus amics, els protectors, els del capital no arrisquen. Volen mes sang dels treballadors per a quedar satisfets
.
Al Mariano, se li ha quedat cara de Zapatero, pobret. Ja sabeu, bobo, ignorant, mentiros .... tot paraules de Rajoy a la tribuna del Congres i avui, perfectament aplicables al Registrador de la Propietat en excedencia.
-------------------------------------
I de Benissa, que?
A Benissa pa i missa. A Benissa el Penell no deixa anar la poltrona. No deixa pas a gent nova, però alhora es deixa manifassejar per qui li dóna oli a la Frontissa. Un  frontissa que cada dia es veu amb mes autoritat i que no es talla de dir que "és l'únic que pot posar en marxa i alçar l'Ajuntament". El frontissa no sap i no mou un llavi si no ho ha cosultat amb 3JAVAS gabinet multi-disciplinar en l'ombra. 

De moment aguantar la poltrona, li reporta al frontissa alçar la banca amb dos càrrecs de confiança, un d´ells, descaradament inproductiu, y que amb el seu formen un desembossament econòmic que el contribuent a Benissa no té perquè aguantar.
I a tot aixo, ja sabem que el criteris del Cap no estan mai massa clars.


Ultimament sa intensificat la contratacio de familiars i coneguts, el donar o adjudicar faenes sense complir els criteris de contractació i ademes incumpibles clarament. Ordens verbals de discriminacio amb encàrrec de treballs a uns si a altres no. El preu, això dóna igual





Mes car?. Home, és del poble, l'altre no ....




I ara una dedicació exclusiva més a un regidor.  



L'austeritat





I a més una inexplicable aparició d'abans, "Torbeta", una altra vegada per la casa, una despesa més. Esperem una "pifia" segura. Ara que pensem, no, els resultats seran a la carta i suposem que també amb la garantia de 3JAVAS.














Com el tema és interessant, seguirem amb algunes descarades qüestions que s'estan produint a l´Ajuntament de Benissa. Sembla que l´oposició esta i no sap res.






ULTIM HORA:



 

Radio Litoral diu: 


 

BENISSA ESTUDIA REORGANIZAR LA PLANTILLA El ejecutivo de Benissa ha contratado a una empresa especializada en recursos humanos y asesoría laboral, Orihuel y Asociados, con el objetivo de emprender reformas en la organización del personal del ayuntamiento. Hacer un ayuntamiento más eficiente y reducir el capitulo de personal, es algo necesario según el alcalde, J.Bta. Roselló, aunque en un principio el ejecutivo local no tiene la intención de amortizar ningún puesto de trabajo. Según se dio cuenta en el pleno celebrado esta semana en el ayuntamiento benissero, y en respuesta a las preguntas del grupo municipal socialista, el ejecutivo ha contratado una asesoría externa para que les ayude a llevar a cabo una reestructuración del personal municipal, con el objetivo de contar con una plantilla lo más eficiente posible. Se trata de un tema complejo y espinoso, según reconoció el alcalde, pero que es necesario revisar, y es mejor, puntualizó Roselló, contar con un asesoramiento externo, para que las decisiones que se tomen no estén condicionadas.  


A conta gotes.......

INFOBENISSA diu:

El periòdic LAS PROVÍNCIAS afegeix a més:

“Així, en els pròxims 6 mesos el treball se centrarà a revisar les condicions laborals dels treballadors, des de les retribucions fins a la dedicació de cada empleat, sense oblidar la jornada laboral
Roselló va dir que el de Benissa és un ajuntament especial, ja que gestiona directament o mitjançant Benissa Impuls, tots els serveis públics que s’ofereixen al ciutadà. Això fa que la plantilla siga de 189 treballadors més els 80 empleats de l’empresa municipal”.


5 comentaris:

  1. Funcionari escarnit.8 de juny del 2012, a les 7:03

    Sobre Rajoy i la seua gobernació no em vaig a pronunciar, inútils els d'abans, doblement inútils els d'ara, perquè tenien la solució abans de les eleccions i ara, encara fotent a tothom, ja no.

    A Benissa és sagnant i trista la situació. A l'empleat públic, se li mira molt, a la mitj i al de base, segurament cal una redistribucio de llocs i això ho reconeixerà qualsevol. Però el que no té sentit en aquests moments és tenir tres TAG s, i personal qualificat, com perquè que vingua "Torbeta" i els cinc magnífics a mangonear. Aquest ajuntament necessita un alcalde i un secretari que estiguin i uns tècnics a qui es valore. Menys regidors amb dedicació i més política creativa. Menys personal de confiança i més confiança en el personal. Mas criteri i menys caprici. Mas dedicació a Benissa i menys al interès propi o de partit. Si Benissa tingués alcalde i un secretari en condicions, un altre gall li cantaria. . Ah!. I si Benissa no està a la llista de poblacions en fallida, no és per les seves senyories, és perquè en l'àrea econòmica hi ha tècnics que compleixen amb la seva obligació.

    ResponElimina
  2. Esta claro que la entrevista del alcalde en Radio Litoral es un montaje. Se ha puesto nervioso, y se pone como escudo a quien ya sabe. Hablar de personal del Ayuntamiento, recortes y restructuraciones, ahora vende y lo sabe. Creo que una persona como él, que cuando nos discursea nos alaba tanto, bien podría haber anunciado a los representantes de los trabajadores que hace un ex técnico de personal de este Ayuntamiento, y no llegar al extremo de tener que pedírselo por escrito. Malas señales son esas. Si no me equivoco, este ex técnico de personal que trabaja o es socio de esa empresa externa, por cierto de Benissa, del primo de la concejala de Cultura. No?. Este ex técnico no tiene un puesto de funcionario en Teulada o algún otro Ayuntamiento?. Lo ocupa?. Esta trabajando en dos sitios a la vez?. En este caso, vaya ejemplo, 14.000 euros por el morro.

    ResponElimina
  3. Arredeu, ese no era "el nurse" de las niñas de Isidoro? Y ahora de que va? de ¿Inquisidor?

    ResponElimina
  4. No estic d'acord amb el que es diu en el comentari sobre l'oposicio, hi ha partits que la composen que si estan treballant i altres no. Pero posar-los tots en el mateix sac no en pareix be.


    Toni I.

    ResponElimina
  5. Contestació als comentaris.

    Abans de res gràcies per participar i ser respectuosos.

    Funcionari Escarnit. - Cura amic. Això que dius i molt més. Però la por i la precaució són recomanables. Mangonear. Sí home, és un clam. Ho sabeu dins i és veu populi, fora. Hi ha un cartell lluminós que ho anuncia però hi ha qui no ho veu perquè esta ja en les altures.

    C / Costeradelpovil, S/N.- Que atrevit, posant la teva adreça. Tens raó, és cridanera l'entrevista de la ràdio, tema únic, la reorganització. La prorroga dels pressupostos, un tema tan transcendental, aquest ni menció. Sí, un cosí de la regidora, l'altre, tècnic en l'Ajuntament de Teulada. Este, pareix que dos treballs, amb els temps que corren, un luxe. No sabem, això ho veureu vosaltres, si el treball es realitza dins del seu horari laboral. Llavors ja podem instal · lar el cartell "Benissa, sucursal n º 2, de l'Ajuntament de Teulada".

    Anónim. - Sí, també es va dedicar a això?. Ara serà de Torbequemada. A les ordres del Gran Inquisidor. No fa olor?.

    Toni I. . - Benvolgut. Tens raó, ni tots els partits, ni tots els regidors al mateix sac. Dels de l'equip de govern no se salva cap, doncs callen i otorguen. Sempre hem pensat que a l'oposició devia haver un alliberament en detriment de la de govern. No pot un regidor de l'oposició dedicar-se a fiscalitzar les, sense dubte, injustes decisions o ordres que es produeixen, desatenent el seu mitjà de vida, el seu treball . Manca dedicació per controlar al govern local. La desaparició de les comissions informatives, va ser, sens dubte un retrocés en el control democràtic dels governs locals.

    ResponElimina

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL