Benissa

divendres, 29 de juny del 2012

I - Ajuntament de Benissa, Agència de Col · locació.

Perdoneu, sóc nou.


He vist que no hi ha mes remei que implicar-se. Per desgràcia a nivell de poble, encara hi ha de callar molt. Ja saps que et assenyalaran. No et donaran treball o et fotran (amb perdó) la vida.

Però alguna cosa hi haurà de dir, no?

Ara el remei és retallar. I retallar per on la retallada produeix més efecte, encara que amb això ens portem per davant a malalts, gent gran, nens i persones amb necessitat. L'objectiu és reduir i que el paguen aquells que en les èpoques de viva la verge, van viure tal com viuen avui, sense excessos.

En les últimes dates es ve parlant de la reducció o reorganització del personal municipal, però per a res es comenta la reducció de delegacions i del personal eventual. Sobre els assessors externs. Sobre un secretari que no està però costa una milionada. De falta de direcció i d'idees clares.

Els regidors novells i joves, amb un cost important per a les arques municipals i assessorats per assessors que no ho són, posen amb cartells, en pla torero. Pose ridícula en aquests temps.

El personal eventual o de confiansa ocupant llocs de treball i per a més burla, sense tenir la titulació exigida. A més, sense cap experiència en l'assumpte que se suposa han d'assessorar.

En els propers dies anem fer una valoració detallada de cada un d'ells, i estem convençuts que serà de gran ajuda per al treball de l'assessoria de Lluch & Orihuel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL