Benissa

diumenge, 24 de juny del 2012

L'obra social de les caixes d'estalvis.


  

Les cares de Rajoy en veure els números que cada un dels directius bancaris es va assignar per a no passar ni "miajita" de fam.
"La representació en l'Assemblea General de les Caixes d'Estalvi, estan compostes per aquells estaments socials més íntimament vinculats a la seva activitat, és a dir, les corporacions municipals del seu àmbit d'acció, en qualitat de representants electes dels interessos de les col · lectivitats locals, els impositors, com a proveïdors dels recursos amb què aquelles operen; el personal, que fa possible amb el seu treball el normal desenvolupament de l'activitat, gestió del resultat depèn professionalment, i la Corporació fundadora "  de la Llei 31/1985.

 On estaven els sindicalistes?. On hi havia els representants de les corporacions locals?. On els proveïdors de recursos?. Els estalviadors. On?. No havia ningú, o tots estaven a la cambra del cafe. I cafe per a tots. És clamorós el silenci sindical i laboral. Es nota que la satisfacció era plena. Les caixes fortes buides i ells venent paper sense valor a jubilats i pensionistes jugant amb els estalvis de tota la vida.
I tots de rosetes.


I la justicia pensa fer aaaaalgua cosa o van al Marbella Spa&Resort ***********





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL