Benissa

dilluns, 4 de juny del 2012

A Mariano Rajoy, que sap que sí.

Sr RAJOY:
Podem suportar les exigències del guió que marqui Europa per superar el dèficit. Sí que tenim coratge i determinació, que són conceptes que a vostè li agraden molt.
Estem disposats a ser exigents amb nosaltres mateixos per poder superar el dèficit. Però el mateix rigor que posem nosaltres com a ciutadans, el mateix nivell deexigència que té vostè amb nosaltres, el mateix, volem veure-ho amb les institucions de les comunitats autònomes.
1. - ¿Està assabentat que la CAM "va fer fallida" i es van "evaporar" entorn de 6.000.000.0000 (sis mil milions) d'euros? No hi ha responsables? Vostè, Sr Rajoy, sap que sí.
2. - ¿Està assabentat que el Banc de València "va fer fallida" i es van evaporar al voltant a 3.000.000.000 (tres mil milions) d'euros?. No hi ha responsables? Vostè, Sr. Rajoy, sap que sí.
3. - ¿Està assabentat que el "forat" de BANCAIXA el va tapar el Sr. RATO a Caja Madrid? Vostè, Sr Rajoy, sap que hi ha responsables.
4. - ¿Està assabentat que hi ha una trama GÜRTEL que ha "distret" milions d'euros en finançament d'esdeveniments, i fins va treure "partit" de la visita del PAPA a València?. Sap que hi ha responsables? Vostè, Sr Rajoy, sap que sí. Per si ho dubta, això dels vestits són engrunes, però QUINA POCA ÈTICA!.
5. - ¿Està assabentat que a València hi ha una empresa que depèn de l'Ajuntament i de la Diputació, anomenada EMARSA, que s'ha "trescat" més de 17.000.000 milions d'euros dels diners públics?No hi ha responsables? Vostè, Sr Rajoy, sap que sí.
6. - ¿Està assabentat que a Castelló "només" li toca lalotería al Sr Fabra? El seu col · lega és hàbil per blanquejar diners. No té responsabilitat? Vostè, Sr Rajoy, sap que sí.
7. - ¿Està assabentat que a Alacant hi ha una trama BRUGAL que es "tragina" diners públics? Aquests diners surten de les contractes d'escombraries i del Pla General d'Ordenació Urbana d'Alacant. No hi ha responsables? Vostè, Sr Rajoy, sap que sí.
I li donem una pista per si ens respon "depèn ... depèn" Miri vostè a la "barrera" de les corts valencianes i els trobarà parapetats-aforats: Alperi-Castedo-Hernández-Mateu ... els altres pits obliden, però consulti vostè als tribunals i les llistes de diputats electes del seu partit, i ... Quina coincidència!, No?
En fi, Sr Rajoy, no volem avorrir amb "minúcies" però sí exigir-li que, com a bon registrador de la propietat, es posi fil a l'agulla i ens torni tot el que es van apropiar indegudament, fins al últim cèntim.
Ens han exigit sacrificis als dependents, alstreballadors, als pensionistes, als alumnes de primària isecundària, als universitaris, als investigadors, alsfuncionaris, a les farmàcies, a les llibreries, als proveïdors autònoms de les comunitats autònomes, etc. etc., a les ONG, ens han pujat els impostos, el transport, els combustibles ... amb CORATGE IDETERMINACIÓ, I COM DÉU MANA, conceptes que a vostè, Sr Rajoy, li són molt estimats.
Sr Rajoy, com a bon registrador de la propietat, poseu-vos a treballar i que ens tornin fins a l'últim cèntim de tot el que ens han ROBAT. No volem tornar a veure a Trillo "brunyint" la presumpció d'innocència. Que treballi Gallardón en Justícia. Estem alarmats amb Urdangarín i se li calculen 5.000.000 d'euros. Els milers de milions que s'han "trescat" els seus amics a les comunitatsAutònomes l'ajudaran a tapar algunes dècimes en el forat del dèficit de l'estat. ¿Això no li alarma, don Mariano?. A treballar, amb CORATGE i DETERMINACIÓ, COM DÉU MANA. O només s'atreveix vostè ambels treballadors?
Se'ns oblidava: vostè diga-li a SORAYA que en la propera roda de premsa del Consell de Ministres tracti el tema i ens tranquil · litzi.
Poseu-vos mans a l'obra amb tot el que s'ha dit i tindrà vostè el nostre suport. No ho dubti, Don Mariano.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL