Benissa

dijous, 13 de novembre del 2014

Humil i sincer o fatuo i mentider. I una constatacio.

Esten Espantats.

Estem esgotats. A l´hora de la publicacio d´aquet, el numero de imputats en el PP supera els 100.

No fa cap gracia. 

Les noticies no paren. Tolo amb grip. I el sopar per fer. Ens falten mans. Ull !!!. El Bollitttttt ....

Vistes les notícies que han anat publicant-se i una vegada que es va fer pública una fotografia d'un ex edil i un edil de l'Ajuntament de Benissa, al costat de dos imputats, un d'ells a la presó. I vista que la relació amb un d'ells ha sigut objecte de pagaments sospitosos, creiem ha sigut una falta de visió política del Senyor delapaçadelportal el no decretar la retirada de les delegacions i responsabilitat política al regidor del Front de Joventuts (PERSONAL, MODERNITZACIÓ , NOVES TECNOLOGIES, RESIDENTS ESTRANGERS I JOVENTUT).

El mateix Senyor delaplaçadelportal, amb un punt de lucidesa, amb humilitat i sinceritat, hauria de plantejar-se la dimissió. I aquesta opinió es funda en que és  almenys curiós i produeix grans dubtes les seues possibles relacions amb l'imputat a la presó, Alejandro De Pedro. Com es que aquest te o ha tingut registrat al seu nom un domini en Internet que coincideix amb el nom i cognoms del Senyor delaplaçadelportal.

És com menys vergonyós, sobre la ja vergonyosa posició mantinguda durant les últimes legislatures, el silenci del Frontissa. El silenci sospitos de l'edil amb més seus polítiques trepitjades (candidat Independent del PSPV-PSOE, candidat afiliat del PSPV-PSOE, del PSI, del PSD i l'última etiqueta el CDL (que mareig porta el tren) i a l'Ajuntament, el pompos nom de regidor de SERVEIS GENERALS (MANTENIMENT I CONSERVACIÓ D'INFRAESTRUCTURES , EDIFICIS PÚBLICS, MOBILIARI URBÀ I CEMENTERI) , CICLE HÍDRIC, INVERSIONS , CREACIÓ D'OCUPACIÓ I BENISSA IMPULS (RESIDUS, ECOPARQUE NETEJA VIÀRIA, MANTENIMENT DE PLATGES, PARCS I JARDINS). La tarjeta de visita sera de dimensions gegantines.

Mancant una més contundent implicació dels grups polítics municipals, als quals, marejant la perdiu, amb la promesa d'una Junta de Portaveus, els va tancar el debat d'un dels més greus escàndols produits a Benissa en molts anys, i que sembla, que com ens temíem, la recerca passara a mans judicials.

Vist el vist i sabut el que se sap, cap la presumta possibilitat que Benissa obtinga publicitat gratis amb la possible imputació d'algun membre de la Corporació, i fins i tot algun alt funcionari.

Que un perfil en Facebook es facturara per quasi 400 euros. Que durant mesos es pagaren factures d'una suma superior a 2000 euros, per no se sap que concepte, té tots els aspectes i s'assembla sospitosament a un presumte frau pel que fa a la Llei de Contractes.

Hem arribat a tal punt, en què la prepotència, la fatuidad i la mentida són el segell inconfusible del polític apoltronado. Del polític pagat de si mateix i convençut que les lleis es compleixen si no interrompen la seua voluntat.

Al nostre entendre, i la història es repeteix, estem en una fi de cicle, la fi del “Juanbautismo”. Els 16 anys de poltrona, com als seus antecessors amb menys anys, li han produït l'efecte “emperador”. Aquesta síndrome consisteix a creure que qualsevol ocurrència, somni, desig o suggeriment que passe pel seu front, per molt aberrant que siga, es fa perquè “em dóna la gana”, i els altres no tenen res a dir.

Si el nom i el poble de Benissa els importara algo, salven-lo, i no el seu orgull i la seua fatuidad, bé farien en pensar  deixar eixos càrrecs, amb la finalitat d'evitar que el bon nom del nostre poble i els que  l´habiten se seguisca associat a la malaltia de moda.

La corrupció política i el amiguisme.


I volem constatar un fet que ens preocupa.

L'Ajuntament de Benissa, el poble de Benissa, paga o pagava mensualment les quantitats que s'han publicat a Eico i Madiva, entre altres conceptes, pel de publicitat. Desconeixem quina. Açò portava aparellada la insercion de notícies municipals. La paguina ahorabenissa casi no tenia d'altres notícies, convertida en un boletin Riu-Rau permanent.

L'Ajuntament de Benissa, paga mensualment en concepte de publicitat, i desconeixem qui factura, per la insercion de publicitat en el digital Benissa Digital. Respectant com volen els seus propietaris que siga la seua linea informativa, constatem que amb la que s'ha muntat i del que s'han fet ressò diaris nacionals, de la comunitat i digitals varis, manté un silenci informatiu tan clamoroso que atufa.

Estem segurs que la oposicio municipal ha constatat el fet, seria d'estar a la lluna de València. Però el que ens espanta és que sabent la duplicitat de pagaments per publicitat i la funcion semi Riu-Rau d'aquest digital, no demanen i indagen si aquesta contratacio compleix la legalitat.

Volem creure que no els amedranta el que dit mitjana els siga desfavorable. Seria tant com reconèixer que aquest digital mediatiza la politica municipal.

Manquen de credibilitat aquells que es creuen influents i controladors i covards aquells que callen per por de no sabem que.

Hem constatat que el mitjà digital Infobenissa, lliure de publicitat institucional i amb la seua variada oferta de notícies, s'ha fet ressò de totes aquelles notícies dels mitjans sobre aquest escandol i la seua tribuna esta oberta a tots. El titular de la marca Infobenissa és un dels cinc treballadors municipals que li ha sigut comunicada la rescisio del contracte de treball en dies passats, com a Informador Turistic, sense intervenir informe o motiu racional per a açò.

No s'ha tingut tanta diligència que sapiem a rescindir contracte, denunciar abús i investigar responsabilitats d'edils i alts funcionaris relacionats amb un presumpte timador, i declarase l´Ajuntament presumpte estafat.

Deu !!!, quin merder.



2 comentaris:

  1. Només un comentari: no hi ha "un titular" de la marca Infobenissa", sinó dos. I és cert que a un d'ells se li ha rescindit el contracte. Jo sóc l'altre.

    Però vull remarcar que Infobenissa MAI s'ha posicionat a favor ni en contra de cap opció política del poble, fóra del govern o de l'oposició, en els onze anys que fa que Infobenissa existeix, ni ho farà en el futur.

    Infobenissa vol ser, com diu el nostre logo, Benissa en Internet: mostrar Benissa tal i com és, diversa, a la xarxa.

    Hem estat sempre oberts (i així es pot comprovar en la hemeroteca) a publicar qualsevol notícia amb rellevància per al poble, tan siga d'actualitat com de contingut històric, mencionant la font de la notícia si no es tracta d'una notícia que ens hagen fet arribar directament.

    Tant partits polítics, associacions o individuals han tingut (i continuen tenint) les portes obertes per publicar qualsevol comunicat, article d'opinió o nota de premsa a la nostra web. Així com també donem visibilitat als blogs personals de gent del poble, mitjançant la secció "Blogs de Benissa".

    ResponElimina
  2. En primer lloc, Xavi, disculpa el nostre lapsus, ja que sabiem de la
    cotitularidad de la marca Infobenissa.
    En segon lloc hem volgut cridar la atencion, en el sentit que, àdhuc mancant de publicitat de qualsevol tipus, la vostra aposta esta molt viva, i sense conèixer els numeros, estem segurs que te una àmplia i excel·lent audiència.
    En tercer lloc, que la manca d'ingressos, suposa un esforç important per a vosaltres, doncs teniu que dedicar altruistament temps i enginy per a mantenir el interes dels vostres lectors.
    I en quart lloc, indicar que la vostra publicació, veritablement informa a Benissa. Comunicats Municipals. Comunicats d'Associacions i organitzacions. De fets rellevant, que afecten a persones, propietats, història, vida social. I ara que un fet rellevant estem vivint. I que Infobennisa, sense abandonar les altres històries i successos que es produeixen a Benissa, és el unic que ha vingut participant, cadascuna de les informacions que es vénen publicant.
    Considerem, Xavi, que teniu una audiència fidel, i que en aquest moment, amb la vostra imparcialitat, s´esta ampliat i confirmat. Que la solvència de les vostres informacions procedeix de mitjans de referència en tota Espanya.

    La vostra brillant idea de permetre, mitjançant un apartat de blogs de Benissa, que qualsevol ciutadà amb inquietuds publique les seues idees en un blog, o remeta un articule d'opinió, o realitze un treball de periodisme ciutadà, amb el respete degut i amb les limitacions que les lleis estableixen per a aquest tipus d'informació, tot açò, ha donat el prestigi a Infobenissa de web seriosa i creible. Plural. Participativa i informativa.

    Xavi Ivars i Joamba Gandia, us animem a aprofundir en la extensio de la informació a tots els ciutadans que habiten a Benissa. Aquests, els ciutadans de Benissa, lliurement poden interpretar el que la seua racionalitat els dicte.

    Xavi, t'animem a delectar-nos amb les teues lluïdes reflexiona. No et facis de pregar.

    Joamba, anim per a seguir penjant o informant de tot aquell fet que afecta minimament als ciutadans de Benissa.

    La vostra labor independent, de la notícia com ha sigut, de la participacio respectuosa i/o reivindicativa, d'informar encara que algú preferiria sostraure la mateixa als seus conciutadans demostra el vostre valor i amor a Benissa.

    I els que veiem, escoltem i llegim, podem pensar que aqueixa independència produeix incomoditat.

    I podem pensar (i potser afirmar) que informar i ser independent té un cost.


    Avant Xavi.
    Avant Joamba.

    ResponElimina

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL