Benissa

dimarts, 3 de juliol del 2012

II - Ajuntament de Benissa. Tots colocats.


Portem uns dies amb l'assumpte de l'optimització del personal municipal. Fa poc coneixíem de la contractació d'una assessoria per, serveix ca  la redundància, assessore a la regidoria de personal, a qui al seu torn se li doblava el sou, perquè, segons paraules de l'alcalde: "els ajude  a dur a terme una reestructuració del personal municipal, amb l'objectiu de comptar amb una plantilla el més eficient possible. Es tracta d'un tema complex i espinós, segons va reconèixer l'alcalde, però que cal revisar, i és millor, va puntualitzar Roselló, comptar amb un assessorament extern, perquè les decisions que es prenguen no estiguen condicionades ". Segons el contracte, res d'això es diu.

Sembla lògic en l'actual conjuntura i així ho hem manifestat, que es dugua  a terme un estudi d'optimització, i vist el baix perfil d'activitat, emprendre l'optimització, també, de les delegacions i el personal eventual.

Excepte comptades excepcions, tant en un col · lectiu com en l'altre, els ocupants d'aquests llocs, regidors o eventuals, no tenien ofici en exercici o ocupació conegut. Pel que en alguns casos, és el seu primer "ocupació", o rescatats de les llistes de l'atur. L'ocupació és atorgat per la voluntat del partit ?, al posar-lo a la llista de candidats en un lloc de sortida. O amb posterioritat se'ls col · loca com a personal eventual.

En general, observem en l'equip de govern, personal jove, sense experiència, ni política ni laboral en cap camp o fa anys d'això. EL líder s'envolta de neòfits per a la seva tranquil · litat i bon control, exceptuant, és clar, del Frontissa.

No està malament.

Els nous pifian-ne  amb algunes decisions unilaterals i són esmenats periòdicament, en part o en tot, pel líder. "Mutis i callem, la meua idea és una, però ell sap molt i nosaltres estem agraïts. No discrepem, millor callem, total per aquesta bová. Així es manté el lloc ".

Quant al personal eventual i la seua denominació, és una clara burla a la normativa i al ciutadà. Excepte dues excepcions, els eventuals, amb l'altisonant títol es ASSESSOR, se'ls concedeix un lloc de treball, que molt bé pot ocupar l'empleat públic al que se li vol reestructurar.

 
Asesor extern de Endesa


ASSESSORS, COORDINADORS,

Bé, anem a repassar i veure els perfils dels ocupants, a qui assessoren, que experiència se'ls suposa per tal assessorament   i  quin  treball real és el que realitzen:


2 comentaris:

  1. Estoy perplejo. En otros tiempos alguien hubiera montado una pirula. Pero hace un tiempo, el Pirulero no pirula. El letrado Falconeti ha pasado a la reserva de la conveniencia. Su especialidad. Ahora no es el divo. Y además hay posibilidades de trepar. Como la policía controla, y esta bien satisfecha, con sus horas sindicales dedicadas a sus propios intereses, el resto del colectivo, a tomar aires. Los representantes, no policías, nuevos, flojos y desamparados. Abandonados, inexpertos, acojonados o apoltronados. Salvese quien pueda. En las proximas elecciones sindicales, contad conmigo compañeros. Jurisconsulto.

    ResponElimina
  2. http://www.youtube.com/watch?v=nyOtjisVFT0&feature=youtu.be

    Aplicat el cuento.

    ResponElimina

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL