Benissa

dilluns, 11 de juny del 2012

El rescat. Orihuel i associats.

Així s'ha quedat, pobret.

Deixem el senyor Mariano tranquil, ja que el pobre no va poder veure el partit de Nadal per culpa de la compareixença i havia de fer el sacrifici d'anar a Polònia, tan tranquil ell, després d'assegurar-nos que han aconseguit salvar Espanya de les urpes de ...... ., bé, això no va quedar ben clar, l'home caminava ja una mica mancat d'una cerveseta i gamba amb gavardina.


Què maldicció ens ha caigut perquè els presidents acaben sempre apel · lant a la seva paraula i, finalment, perdent la seva credibilitat? Un va dir "no hi ha proves ni n'hi haurà", un altre "hi ha armes de destrucció massiva, creguen-me" i ha estat ETA, un altre "no hi ha crisi sinó desacceleració del creixement i som a la Champion League de l'economia" i ara "el Govern sap el que ha de fer ".


Ells saben el que fan, tranquils.

Sense explicacions, sense transparència, sense comissió d'investigació sobre Bankia, sense responsabilitats, però "el Govern sap el que ha de fer".

Descansem tranquils, pues.



--------

A vore que fa voste?.

I a Benissa, pa i missa.

Sorpresa espaterrant. Entrevista de Joan Bta. Rosello a Ràdio Litoral.


Assumpte?. La prorroga dels pressupostos municipals per al 2012?. Noooo.


Mas important encara. Justificar la presència d'un ex tècnic municipal i tècnic a l'Ajuntament de Teulada, al seu torn soci de l'empresa especialitzada en recursos humans Orihuel i Associats, a la qual se li ha adjudicat directament un estudi per a la reorganització del personal de l'Ajuntament, per una quantitat no confirmada de 15.000 euros.


Des de delaplaçadelportal, no es nega la necessitat d'una reorganització dels diferents departaments municipals per adequar-los a les necessitats que aquesta crisi ha provocat. Aturada a l'àrea urbanística i de serveis i augment de l'atur, necessitats de servei social, suport i informació sobre el consum, ajudes i crèdits, suports i programes d'adaptació, etc. , Calfense el cap i que disposen dels tècnics, creuen expectatives i ajudes, i moguen els seus assessors.


Des de delaplaçadelportal, ens preguntàvem com s'ha pres una decisió, i no s'ha comunicat als representants dels afectats. Creiem que és lògic pensar, que no hi ha hagut cap explicació, es pensen en secretismes o si més no en retardar la reacció del personal municipal.


I ens sembla, i hi ha un comentari en aquest sentit, desmesurada l'entrevista sobre aquest assumpte, quan, creiem, la notícia més important és la pròrroga dels pressupostos de l'any 2011 i el significat que això té per al ciutadà. En que l'afecta?. Que deixa o no deixa de fer l'Ajuntament. Que impostos són susceptibles de pujar. Quins serveis o inversions deixa de realitzar l'Ajuntament. I dins d'aquesta explicació i com a part important, aquesta reorganització.


Algu esta als nuvols?

Entre altres coses es pretén reorganitzar el personal adequant-lo a la nova situació, molt bé. D'acord.

Però ens preguntem:


¿Orihuel i associats és una empresa especialitzada en recursos humans?.


Doncs, no. No hi ha Orihuel i associats.


Ha de ser un error, i l'empresa a la que l'alcalde es referia, pot ser era?,  Benavente Lluch i Orihuel SL. , aquesta empresa té registrada la seva activitat en el Assessorament a empreses i el CNAE: 77 Activitats de lloguer.


La seva seu social s'anuncia com carrer sant Pere, 2 a Benissa, però s'observa que en el planol de buscar la direcció, és la de l'avinguda de l'Alcúdia, 16 de Benissa, on coincideix amb una Gestoria-Assessoria anomenada ASYGEST BENISSA SL, l'objecte social és tan ampli com: la gestió empresarial, assessorament fiscal, comptable i laboral. La compravenda d'immobles. La promoció, construcció, explotació o arrendament d'apartaments, habitatges, locals i edificis de tota mena. La realització de programes d'adquisició, transformació, parcel · lació, urbanització.


No hi ha referències a l'experiència que li atribueix l'alcalde, sobre l'objecte de contractació.


Del nom de l'empresa es desprèn, i hi ha un comentari que així ens ho indica, que un dels associats va ser Tècnic de Personal a l'Ajuntament de Benissa, i del que segons les referències, va ser un període caòtic i turbant.


Aquest tècnic, ho és de l'Ajuntament de Teulada, i amb referències similars.


I acabem com la nostra anterior entrada:



I a més una explicable aparició d'abans, "Torbeta", una altra vegada per la casa, una despesa més. Ja no esperem una "pífia" segura. Ara que pensem, sí, els resultats seran a la carta i suposem que también amb la garantia de 3JAVAS.

És consent l'alcalde d'aixo?.

15.000 euros?. Que és?. El RESCAT.
Seguirà, segur ......

3 comentaris:

  1. Creo que este asunto es un paripe y va encaminado a despedir a trabajadores,y dentro del lote incluir algun/a a quien no han podido, ya que juridicamente han perdido todas las batallas. Tienen que saber que desde la venganza no se consigue, es con la razón.I no tendria inconveniente en firmar con mi nombre. Pero así, queda muy del momento.

    ResponElimina
  2. Huí estic molt cabrejat. Recorde que ma mare sempre em deia que no obrira la boca quan estiguera cabrejat, perquè en calent es diuen coses de les quals ens arrepentim després. Segurament en este asunt, com sempre, ma mare tendria raó, per aixó vaig a fer-li cás.
    Em repensaré i posaré en ordre tot el que voldria publicar i preguntar en aquestos moments, sobre tot per si algú pot aclarir-me el principal dubte que tinc: perqué el nostre alcalde li té tanta por a Montagut (li té més por que als policies, que ja és tindren, de por).
    Dic acó perqué en totes les arees d'influencia de Montagut, deuria haver tantes i tantes explicacions:
    Un cás: Huí m'han posat al dia dels sous que cobren el senyor Monxo i el seu segon, el senyor Bordes, a Benissa Impuls. Com no son "funcionaris" (per al que els interessa si que volen que sels tracte així) els seus sous no es coneixem els altres funcionaris des de l'ajuntament.
    Un altre cas: El nou responsable d'aigues, que passa mitja vida a l'Ajuntament de Teulada (la trama Lluc, Simeón, J.Antonio i MOntagut) ¿quants diners li costa este sujeto a l'ajuntament de Benissa?
    i el Secretari, sabeu el que cobra?
    Un altre cás: Ara el contracte amb Orihuel, Lluc i associats (la trama Lluc, Simeón, J.Antonio i MOntagut) Si el que volen es optimitzar, que comencen per ells, i pels càrrecs de confiança que han posat, encangrenant els costos de personal de l'ajuntament ¿serà Benissa un dels ajuntaments d'espanya amb més carrecs de confiança que hi ha per ahí? Poden començar, per exemple, per la Sra. Ripoll ¿algú sap quina es la seua faena? ¿A qui li rendeix comptes esta dona que no sap ni encendre un ordinador? ¿Que fa tot el dia al seu despatx? (bueno, tot el dia és un dir, perque está més hores a sa casa que treballant). Señor Lluc, ¿a esta també va vosté a controlarla? ¿I a la TAG a la que vosté li cuidava les xiquetes, que està xuplant una fortuna cada més sense ferne ni un brot?. I a la TAG de Personal? I a la de Urbanisme? ¿I a la de Tesoreria? ¿a estes també les controlará l'horari que fan ó és conformará "optimitzant" als soldats rasos? A estes, diu la gent del poble sempre les veu per ahí, passejant. Després, la fama de malfaeners és per a tots els funcionaris.
    Per cert, prompte veurem una nova empleada municipal (com son les coses, amb la sobra de personal que ni ha, diuen): la germana del nou responsable d'aigues (sempre agrarraeta del braç de les activistes de l'EcceHomo , de les ames de casa, etc....) Ja voreu, ja...

    ResponElimina
  3. Cada volta ho tinc més clar, la cangrena d'este país i d'este poble en concret són els polítics. Jo afegiria a la definició del diccionari de polític la següent: "polític és la persona o grup de persones que tenen com a habilitat el desfer tot lo bo que hi ha, per tal d'embrutar-ho tot com més millor i per damunt posar-se les botes en benefici propi, i no del poble, com solen dir ells mateixa"
    Fins que no acabem amb aquesta lacra, els pobles, països o continents, seguirem pagant-to tot per a que ells seguisquen vivint en el seu núvol. És com a l'edat mitjana amb els reis, però ara amb els polítics i per damunt amb un rei vestit de budell.

    ResponElimina

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL