Benissa

dijous, 19 de juliol del 2012

Funcionari, eres un lladre.

Reflexions des del balcó delaplaçadelportal.

A vore com o dic
Quan es carrega contra el feble, sobre el qual es té el control, sobre qui està sota la bota, és fàcil fer-se el valent i el gegant.




No, un pot creure-s'ho, però no creix, segueix baixet de circ i covard.

A la tribuna i desde de les barreres es senten segurs. Dues orelles i el rabo.

El semicercle del Congrés, perquè serà com una plaça de bous?. Molt fàcil. Les seues, mai més ben dit, les seues, no les nostres, ses senyories (mandacojones el títol sacrosant, intocable, infal · lible i respectable), només necessiten mitja plaça, l'altra mitja, la qual hauriaocupar el poble, aquesta no cal, ja ho representen ells.







A Mariano se li ha quedat així o menys

Des de les barreres del Congrés, amb trompetins i "que es fotin", s'aproven, 
 ordenen, dictaminen, el que el poble haurà fer per seguir l'ordre establert. El poble, representat pels taquígrafs enmig del rodo, aplicadament i humiliats, prenen nota de quines són les ordres que hauran d'acatar (sort de banderilles), se'ls asaeteja una mica amb el picador bancari (sort de picador a cavall i ben protegit), i amb l'IVA, el rebajon en la protecció a la desocupació, (la sort de matar). Després, aplaudeixen la feina, i passen als restaurants de la zona, i demanen cua de bou (capat), chuletón.Jo!!!, pa chuletón, la seua senyoria, o galtes esgotades de riure-li les gràcies, al president desgràcies.

Amen.
 


Tinc un certificat del veterinari





que diu que entre cinc se la poliren

Funcionario, eres un ladrón.


Es una traduccio del Blog de Tomas Salinas a diarioinformacion.com

Diu Cristóbal Montoro que ve el Coco i es menja als treballadors que cobren poc.Vaja, que si no es pugen els impostos i s'augmenta la 
recaptació, no es poden pagar els salaris dels empleats públics. Hannibal el Caníbal es reencarna de nou en un gestor polític i càrrega sobre els funcionaris, adoradors de Satan tots i cada un d'ells. Vaja, que cal apujar l'IVA, reduir les prestacions dels aturats, arrabassar la paga de Nadal, instal · lar el copagament en els medicaments, ofegar als autònoms, disminuir professors i personal sanitari, atracar a les forces de seguretat de l'Estat i als militars, augmentar els rebuts de la llum, gas, aigua (luxes asiàtics que no mereixem, viu déu), i cosir als espanyols a impostos, directes i indirectes (i altres bestieses, que queden i moltes) només perquè cal pagar-li la nòmina als funcionaris. 


Senyor, aquets xiquets. Camps, Zaplana,
Rato, Esperançeta i Gallardon










Per rescatar la banca i els banquers, i per acoquinar religiosament els salaris indignes dels 450.000 que en aquesta Espanya viuen de la política no van els diners que ens estan robant, no. La destinació és que els funcionaris cobren. Una altra vegada carn cristiana per als lleons.

I com conill amb platerets, senyor Cristóbal dura i dura i continua amb la farsa. "Els empleats públics saben millor que ningú que no hi ha diners a les arques públiques i que el seu sou depèn dels impostos". Ha descobert Amèrica i part d'Oceania. Doncs clar que els funcionaris saben que no hi ha diners a la caixa. Els funcionaris, els treballadors autònoms, els aturats, els pensionistes, els estudiants i el meu fill de sis anys. I si no hi ha un punyeter euro és perquè la casta política, maldestre i / o corrupta, no ha sabut o no ha volgut gestionar correctament els nostres diners (d'aquí ve la malaptesa i / o la podridura). Ara bé, és cert que el funcionari, pel seu treball, coneix millor que la resta de la ciutadania en què s'han polit els quarts aquests i aquells. Hora és que, salvaguardant secret professional i obligacions del lloc, la resta dels espanyols també coneguen el que costa mantenir a cada un dels brahmans públics. Però temps al temps, que tot arribarà.


Sento angoixa, així que una nova perla. Montoro "està convençut que els funcionaris ho saben i són els primers que en el seu predicament, en la seua conducta i en el seu treball de cada dia estan disposat a treure Espanya endavant". No hi ha més collons, home. L'únic lloc on pesca el que no sap pescar és en una peixera, amb ham o canonades. El sistema controla sous públics i pensions, aquí té la guardiola. Quan el banquer ho demane, a buidar el porquet.

Que fàcil.

Resumint. Metge, administratiu, bomber, mestre, zelador, ordenança, peó, policia, enginyer, militar, jutge, jardiner, infermer i etc. Funcionari. Que ho sàpigues, que ho diu el teu ministre, ets un lladre i un inútil, l'únic responsable de la situació econòmica i de la degradació social. Insisteixo, ho diu el teu ministre, que és el que més sap.
Amb el respecte que em mereix, vagi-se'n vostè a fer punyetes, home. Pensa que som tontos? ... Serà que sí, que ho pensa ...Dice Cristóbal Montoro que viene el Coco y se come a los trabajadores que cobran poco.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL