Benissa

dilluns, 9 de juliol del 2012

V - Ajuntament de Benissa. Tots colocats. Alcalde, Regidors i Secretari.


La Corporacio de la crisi.



Podria ser la Corporacio de l´Humilitat. Dedicacio. Desinterès. Esperit de servicis. Esforç. Amor al proïsme, Tarannà negociador. Suport mutu. Respecte.



Sobre els regidors delegats:



Preguntes que ens fem i intentarem anar contestant amb les nostres poques dades:

- És necessari que l'Ajuntament de Benissa compte amb quatre regidors amb dedicació exclusiva?.
Sí.  No ténen altra feina, ni en tenien. On aniran?.

 - Es necessari que compte amb dos regidors amb dedicació parcial?. 
Sí.  És just i necessari completar el seu sou particular, per una mitja dedicació més que dubtosa o necessària. 

-¿La indemnització per assistències i presidències, compte també per a aquests regidors i el senyor alcalde - Diputat Provincial?. 
Doncs no sabem, però pel llegit en algun lloc, el senyor alcalde-diputat, cobra 71.000 euros de la Diputació i una mitjana d'indemnitzacions de Benissa de 1.200 euros. Serà que sí. ¡Mama jo vull ser regidor delegat a mitja pensió. Estic aturat i mitja regidoria em salvaria de la dificultat!.  

 - Què fan sis regidors, quan tenen a la seua disposició assessors que no ho són i 200 treballadors al seu servei?. 
Doncs és fàcilment imaginable. Aburrise. No hi ha feina per a ells. 

 - És necessari en l'actualitat tal desplegament de polítics a l'Ajuntament?.
Home, és clar. Amb un pressupost tan esquifit, segur que tenen per a molts dies, amb les seues nits, per imaginar grans actuacions que canviessin Benissa, i no la coneixerà ni la mare que la va parir. 

Sobre la oposició.


- Què poden fer?. 
No hi ha color. Amb sis regidors i 10 assessors, no queda pressupost per pagar 1/2 regidoria a cada grup opositor. Vostès si volen alguna cosa, ja saben, es deixen la seua feina i vénen com a servidors públics i voluntaris,   i si el secretari està els explicarà, si no, vostès mateixos que ja són grandets.

Que ha de fer Cabrera, tancar el bufet?.
Que ha de fer Alvaro, abandonar el seu treball?.
Que ha de fer Xavi, perdre sou?.
No estan els temps per regals. Ni per molt amor a Benissa que es tingua.

No hi ha cas. Transparència total. Tot legal. Tot pur, tranquils.

Sis regidors, 10 assessors i un diputat provincial. 73.000.000 milions de les antigues pessetes. Quin marxa d'Ajuntament. Per tot això, comptem amb un assessorament especial, i és un secretari, compartit amb l'Ajuntament de Teulada. Un secretari que no està al matí perquè está a Teulada, lògicament és el seu lloc oficial. Benissa com a sucursal de Teulada, compta amb ell el dimecres al matí i amb presses, "senyors, que Teulada m'espera", i algunes tardes, i amb un cost de ganga 30.000 euros. Això sí, per estalviar, el senyor avaluador i el senyor secretari vénen junts des de Teulada. El medi ambient està fora de perill per això.


Sobre el secretari.


Mes de 2.000 euros al mes i un plus de productivitat bimestral de 1.500 euros, bé val, mantenir l'estatus actual. Sembla que sí, que són necessaris regidors delegats i assessors, però qui veritablement és l'assessor i infon la fe pública, aquest, a estones ens val, "ja hi haurà a qui derivar el mort de la feina".

Sobre l'avaluador.



No s'entén que l'avaluador, funcionari públic en l'Ajuntament de Teulada, dins de les seues hores de treball,  al seu torn estiga treballant a l'Ajuntament de Benissa com a empresa privada per 1.800 euros al mes. Això és una burla o un presumpte tripijoc d'algú, o un galimaties que bé estaria que la oposiscion fiscalitzarà d'una manera especial.


Jopeta, per on se'n van els diners?.



Ja Isidor Molla va fer el gest, com alcalde, no cobrar sou public, gest mai valorat, es més, ningú mai ha mencionat fer algo paregut. Poc valents i poc solidaris. Josefina durant anys es va negar a percebre sou públic, al final per no posar en evidència als seus companys, va accedir. Ara el bloc proposa una reduccio del sou dels regidors i ¿assessors?. 

Miau. Gat.

D´aixo res. Faltaria més. Que aposteu?. Ni un gallet de rebaixa.

De que viurien alguns?. 


---------------------------




INVITACIÓ ESPECIAL A MANIFESTAR LA NOSTRA ALEGRIA PER LA BONA GESTIÓ.



El dimecres dia 11 inauguració d'un dels tants fiascos, on els diners no ha tingut contenció. El senyor Secretari Autonòmic D. Victoriano Sánchez-Barcáiztegui Moltó, lliurara l'obra d'urbanització dels terrenys adjacents a la cala La Fustera. Amb un pressupost mínim, subvencionat per la Conselleria i que lògicament encara deu al contractista. S'ha construït una plaça on l'Ajuntament li ha suposat un sobrecost, d'uns quants milers. Senyors de l'oposició, podrien demanar el compte de l'Ajuntament?. No s'espanten, és una minúcia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL