Benissa

dijous, 26 de juliol del 2012

Des del balcó delaplaçadelportal.

              -   Baptista, aparca que vaig a pujar una estona a albirar la meua  governació.


Va tirar de la cadena quan les coses encara es feien pel poble
Avui, que dia més bonic des d'aquest punt,  des d'aquest pont de comandament.

Avui vaig a recórrer les meues possessions i admirar les obres realitzades durant la meua productiva i eficient gestió.

Encara sort que avui em quede ací. Tinc ganes de respirar una mica d'aire marítim i dedicar una mica del meu temps a recórrer, inaugurar, deixar-me veure.

És veritat, des que aquests del Bloc (que ja cansen amb tanta moció i emoció), se'ls va ocórrer l'assumpte de “toca'm els sous”, crec que ha sigut bona idea començar a moure als regidors delegats, que es vegen més.

No sé a qui se li va ocurrir la foto amb els cartelets davant en cada presentació, com si d'una correguda de bous es tractara. Amb el careto d'aquests dos semblava com si  d'una presentació d'aquelarre es tractara. Que vocabulari des de que sóc ministre, … no!, encara no, de cultura !!! , i , …….

Ara, la idea es d'estar a la foto, visitant qualsevol cosa que se'ns vaja ocorrent serà encertada, mises, sermons, presentacions, reunions, berenars, parrandes. Una foto i al periòdic.

Donar-li aire a la web, està ací morint-se de riure, i el Facebook.

El díscol del digital, aqueste  ja  es  al  meu servell. El iInfomabenissa, que publica tot.  Per aquests mitjans eixint cada dia. Poc fem, però movent-nos, eixim.

Haurà pressupost?. Veuré amb la tresoreria, les joies del tresor que ens queden.
Així, a veure si se'ls  veu, i que el sou se'l guanyen. I a mi. I a mi de pas.

La regidoria de Cultura amb les festes de l'estiu, pagant poc, ens podem lluir. No pense perdre'm ni una, missa, processó, sermó, besamans, cucanyes, i fins a córrer la carrera de galls … tot per mantenir la pasta.

L'assistència a la música en les ermites, les jornades sobre oficines de promoció del valencià, la signatura de convenis, pobres convenis, però al final signá i foto.

Als de medi ambient i joventut els tinc movent-se i deixant-se veure, encara que una mica muermos els pobres. Sembla que cal donar-los espenta, no massa, no siga que s'ho creguen. De tota manera, aquests no tenen l'aire del petit regidor de moda.

Torbetaaaaaaaa!!!!. Com camina el nostre? .Què ens  diuen, home?. Que ara el personal ha de fer un master en Recursos Humans?.

Torbi?, no seria millor deixar-los uns dies tancats i que deixaren els arxius com els tènies tu. De cap per avall, fil per agulla espardenyera, potes p´a dalt?.

Ja m'explicaras pillastre, ..que els tens encantats i desitjosos d'aportar-te totes les seues il·lusions, desitjos i anhels. Tot per la pasta, amic.

Vaig a vore al diccionari la definicio de demagogia.

A vore si passem un mes més. I un altre a la butxaca. Que diu l´INFORMACIÖN?, els de Xalo renuncien a cobrar. Demagogos canta matins.

Baptista, ja baixe. Quasi toque els núvols. Núvols?. Fum?.

---------------------------------------

UN PENSAMENT INPENSABLE


 
                                  


   






















Yo Alcalde d´aquet poble de Benisssa, gracies a la confiança depositada en les ultimes eleccions municipals, tinc el plaer i el

          SALUDE
 
i li participe que el pròxim dia 24 de juliol, tinc l'honor de convidar-li a la inauguració en nom dels ciutadans de Benissa del tram del Passeig Ecològic que comprèn el bosc del Cantalar.


Benvolgut amic i ex Alcalde:

El pròxim dia 24 de juliol, inaugurarem un dels trams més suggestius del  Passeig Ecològic.

He tingut l'honor, durant el meu mandat de complir un somni. Aquet somni, va ser i segur que segueix sent un dels teus més volguts i irrealizats.

Com no pot ser d'una altra forma, primer oferir-ho al poble de Benissa, qui al costat del Ministeri ha pagat aquestes obres. Però, especialment, a tú, com a impulsor primer d'aquest atrevit, difícil i per fi realitzat somni.

No tinc més que demanar-te participes en aquest acte, i sol·licitar-te que prepares unes breus paraules, que et demane pronuncies com convidat especial.

Atentament,


L´Alcalde.








Amb aquesta carta, quedarà pagada en part, el deute que Benissa té amb qui va somiar un dia que hi hauria una senda des del Club Nàutic Les Basetes fins a la Punta  La Estrella.


2 comentaris:

  1. Esa invitación a Isidor Molla, es una de las propuestas mas geniales que he visto nunca. Desgraciadamente, pocos, Isidor también, pocos reconocen que sus antecesores, en los primeros años de mandato, tenian ideales puros de servicio a la comunidad y no de pasar a la posteridad.
    Tengo que decir, que los autores del blog, aunque un poco acidos, han tenido la virtud de animar, diciendo realidades. Triste, presentarse por amor al pueblo y terminar reclamando el amor del pueblo. Estoy en la Plaza Portal, 1.

    ResponElimina
  2. Pepe Tent= Renovacion, canvi visible,cultura, serveis. Prepotència finnal.

    Isidoro = Cultura, Dinamisme ciutadà,Benissa en el món.Prepotència final.

    J. Bta. = Estructura toxo, amiguisme, rumb erratic.Pepotencia actual

    ResponElimina

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL